Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Mejä-kausi startattu Börjen kanssa!

Börjen kanssa oltiin tänään Lakeuden Spanielien järjestämässä mejä-kokeessa. Eileen oli niin kiva keli, kun jälkiä tehtiin, mutta tänään satoi koko ajan kaatamalla.. Huoh.. Tai emmä edes tiärä satoko kaatamalla, mut ainakin alusvaatteita myöden olin IHAN litimärkä! Onneksi Erjan ja Jyrkin luona oli sauna lämpiämässä ja lämmin ruoka odottamassa! Ihanaa, kiitos Erjalle..:)

Vappuaattona tein Börjelle ja Jasulle minimaaliset jäljet ja vappupäivänä kävin ne jäljestämässä. Börjellä meni hyvin ja häntä heilui innokkaasti, Jasulla oli hieman keskittymisongelmia, mutta kaato löytyi..:) Tämän hurjan treenin jälkeen olikin hyvä sitten lähteä kokeeseen..:D Ekan pätkän Börje jäljesti hyvin, merkkasi ekan makuun ja jatkoi matkaa. Toisella osuudella se meni jotenkin jumiin ja harhaantui jäljeltä eikä enää itse löytänyt takaisin, mörkökin siinä kohdassa näytti olevan..:) Jatkettiin tokaa osuutta ja tuli oja vastaan. Joo.. Ei olla ikinä treenattu ojia.:D No aluksi Börje vähän tuumi, että mitäs nyt, mutta sitten se meni yli ja jatkoi matkaa.. Tuli vielä pari ojaa ja nekin meni tosi hyvin! Tulipa ojan ylityskin treenattua...:) Toisen kulman oikaisi ja makuu jäi merkkaamatta, oho, eipä niinkään oo aiemmin käyny.. No nyt kävi. Vipa osuus meni ihan mukavasti. Näin jo AVO2:n silmissäni kun mentiin kaatoa kohti, sitten yhtä äkkiä Börje harhaantui ja päästi kaadon ohi ja vauhdilla. Piti palauttaa jäljelle, huoh.. Ei näinkään oo ennemmin käynyt!! Kiva kun kaikki outo koettiin nyt samalla kertaa..:D Noh palautuksen jälkeen meni suoraa kaadolle ja kaato kiinnosti kovasti..:) Näin siis 28p AVO3.

Tässä vielä tuomarin arvostelu:

Lähtö rauhallinen. Etenee sopivan rauhallisella nopeudella, enimmäkseen maavainuisesti. Työskentely enimmäkseen jälkitarkkaa, ajoittain tarkastuksia. Merkkasi 1. makauksen, kulma suoraviivaisesti. Toisella osuudella harhautui jäljen sivuun eikä palannut enää omin avuin, hukka. Toisen kulman oikaisi ja makaus jäi merkkaamatta. Vähän ennen kaatoa harhautui jäljeltä, josta toinen hukka. Palautuksen jälkeen kaato löytyi, nuuhki kiinnostuneena. Lupaava jäljestäjä, tarvitsee lisää tottumusta jäljestystilanteeseen. AVO3.
Tuomari: Juha Junkkala

Sää oli paha, maasto todella riistarikas ja pitkän talven jälkeen eka kunnon jälki, niin olen tyytyväinen tulokseen. Tästä on hyvä jatkaa..:) Pääsispä jo pian uudestaan..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti