Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Elonkerjuun kasvattitreffit Härmässä

Kyllä nyt on tullut ulkoiltua upeassa säässä koko vloppu, ihoakin kuumottaa siihen malliin..:) Elonkerjuun kasvattaja Marita järjesti kasvateilleen treffit Härmässä. Mun tehtävänä oli pitää poppoolle taipumuskoe- ja mejätreeniä.. Taippariharkkoihin osallistuivat Elonkerjuun Toffifee (Roope), E. Dacabo (Nemo), E. Haisuli (Rolle) ja E. Hemuli (Pyry).. Mejään taas Elonkerjuun Acaturbo (Roope) ja E. Carameea (Minttu). Mettekin (E. Niiskuneiti) oli mukana, mutta vietti ansaittua mamma-mahalomaa :) Jasullekin tein mejän harkkajäljen joka meni ihan ok, Nelli ja Börje lähinnä hengasivat mukana..:) Börje pääsi vähän riistapukkia noutamaan vedestä ja Nelli myöhemmin fasaania (ei vedestä) :) Lauantai-iltana otin Pyryn meille yöksi, kun tuntui poikien välillä olevan vähän kismaa.... Ajattelin, että ei tartte kenenkään kuluttaa energiaa toisen kyttäämiseen ja Börjellä meni Pyryn kanssa hyvin.. Ja ihan hyvinhän se meni..:) Yllättävän hyvin mökillä menikin kun uroksia oli lähes kaikki..:)
Taippariharkat meni hyvin, nyt vaan koiria kokeisiin..:) Mejässä molemmat Minttu ja Roope löysivät sorkan..:) Minttu meni elämänsä ensimmäisen mejä-jäljen. Roopellakaan ei paljoa kokemusta ollut, mutta niin hyvin se meni että kokeisiin ilmoa :) Sää kyllä suosi, vähän liiankin lämpimästi ajatellen metsässä rämpimistä.. Ihan mukavasti sai rämpiä, että kunnioitus on suuri taippari- ja mejätuomareita kohtaan!! Mutta kuntokarttui ja sain hyvän rusketuksen :D

Tämmönen näkymä oli mökin pihasta :)
Elonkerjuun koiria, Rolle puuttuu kun ehtivät jo lähteä
Rollen (Elonkerjuun Haisuli) noutaa riistapukkia
Nemo (Elonkerjuun Dacabo) myöskin vesityö osuudessa

Mun aamulenkki seurue :)

Börje poseeraa

Nelli noutaa fasaania, tällä fasaanulla vedettiin taippari jälki, siksi naru retajaa perässä.. Kuva: Miia Jalonen

Nellin hieno nouto! :) Kuva: Miia Jalonen
Kiva kun Marita järkkäsi Härmässä nuo treffit ja pääsin sinne myös mukaan..:) Itsekin sai taas hyvää oppia kun seurasi muita ja antoi ohjeita..:) Kiitos hyvästä seurasta Maritalle, Sirpalle, Jarille, Miialle ja Elonkerjuun asvattien omistajille! :)

Omista kasvateista on myös kuulunut. Ekoilla rokotuksilla on käyty ja kehuja pennut ovat saaneet..:) Alhaalla kuva Rennestä ja perheen nuorimmasta..:) Molemmat vauvat :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti