Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Kokkolan ryhmis 11.5.-13

Tänään avattiin tämän vuoden näyttelykausi..:) Aivan meinas tulla jo vieroitusoireita, kun niin kauan olin poissa kehien ympäriltä (viimeeksi joulukuun alussa Voittajanäyttelyssä)..! No eii, ehkä ihan hyvä vaan..:) Samalla reissulla treffatiin myös Kaisu ja Taika-walesi..:) Lähes vuosi mennyt viime näkemisestä. Kokkolassa tuomarina Leni Finne ja 9 walesia paikalla. Börje meni ensimmäisenä kehään.. ja... niin... Ei ollu meidän päivä.. Tuomari oli Börjen mielestä aivan ihana ja sai hännän heilutukset ja pusut, mutta liike.. Liikkuminen ei ollut kivaa Börjen mielestä, häntä matalana ja liikkui niinkuin aseella olis uhattu.. Hohhoijjakkaa.. Mikähän herraan iski.. Ei ollut yhtään oma itsensä. Tuomari kyllä kyseli, että jännittääkö mua, ja kyllä pitkästä aikaa jännitti paljonkin! Ehkäpä pitäis siis oma pääkoppa saada kuntoon ennen kehään menoa..:) No näin tällä kertaa.. Ei nyt huonostikkaan mennyt sillä Börje oli PU3 ja sai SERTin, häviten kahdelle hienolle valiourokselle, PU1 Rocbee Quintus (ROP) ja PU2 Benton Follow That Duck. Harmittaa silti, kun tiedän miten hienosti Börje liikkuu ja nyt esiintyminen oli mitä oli.. Help me!! Nartuissa ei SERTejä jaeltu, sillä vain kaunis valionarttu Macigstream's Hulabaloo Balai sai SA:n, ollen PN1 ja VSP.. Kaisun Taika saisi kyllä kouluttaa Börjelle iloista kehäkäytöstä sillä Taikan häntä heilui koko ajan kehässä ollessa ja sen iloisuus oli niin tarttuvaa, alkoi itseäkin hymyilyttää kun Taikaa katseli..:) Taika siis hienosti NUO ERI1, harmi ettei SA:ta tullut, mutta hyvä tulos silti!

Börjen arvostelu: "Oikeat mittasuhteet. Sopiva luusto. Oikealinjainen uroksen pää. Aavistuksen leveä kallo. Hyvät silmät ja korvat. Riittävä eturinta. Hieman pysty olkavarsi. Oikeanmallinen rintakehä. Erinomaiset takakulmaukset. Oikea askelpituus. Liikkeessä oikea ylälinja. Saisi esiintyä iloisemmin."


"Hihiii mua tultiin kattomaan!" :) Häntä vispaa.. Kuva: Kaisu Isola

Paras Uros 3 ja  SERT. Kuva: Kaisu Isola

Kun Taika meni kehään aloin ottamaan kuvia ja kuinka kävikään, "VAIHDA AKKU"! Vooi piiip piiip ja piiip.. No eipä sitte otettu juurikaan kuvia. Kun sammutin kameran ja käynnistin uudestaan sain aina yhden otettua. Näinpä sanoin Kaisulle, että äkkiä poseerauskuvat Taikasta.. Tuli hyviä kuvia, kun malli on niin nätti..:) Olisi kyllä sertin ansainnut!

Trés Allantes Chansonette "Taika" 19kk

Niiin kaunis Little Miss Sunshine! :)

Kiitos Kaisulle ja Taikalle mukavasta näyttelypäivästä sekä Hese seurasta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti