Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Ylistaron RN

Tänään oli taas näyttelypäivä. Tuomarina oli Paavo Mattila, waleseja oli ilmotettu 7, paikalla 6. Uroksia oli kolme ja niin siis narttujakin.. Junnupojissa ekana Emmway Be On The Top sai EH:n. Näyttely oli eka Robinille ja tosi hienosti meni kehässä, kerran ollaan treenattu..:) Poika kuitenkin vielä vähän kapea. Nuorissa pojissa oli Börje ja Toivo (Elonkerjuun Dumle). Börje oli ERI1 ja SA ja Toivo ERI2 ja SA. Näin ollen siis Börje myös Paras uros, sai sertin.
Nartut aloitti junnuluokassa Donzara Heartbreaker saaden ERI1. Avoimessa luokassa oli Mette (Elonkerjuun Niiskuneiti) joka sai ERI1 ja SA!!! Tässä vaiheessa mä jo pompiin, että jes Mette valioituu, koska jäljellä oli enää valionarttu Donzara Be My Love..:) Hani sai myös ERI1 ja SA:n ollen paras narttu ja Mette sai SERTn!! Ja näin siis oli muotovalio!!! :) Paljon onnea Maritalle ja Metelle!!!
Hani ja Börje olivat sitten roppikehässä. Tuomarikin toivoi, että Börje esiintyisi vähän paremmin, mutta todella kuuma sää ja viime aikainen mielenkiinnonpuute näyttelyitä kohtaan vaikutti taas ja Börje ei esiintynyt kunnolla, mutta tosi paljon paremmin kuin Kokkolassa. Näin ollen Hani oli ROP ja Börje VSP. Onnea Hanille ja Airille! Hyvä näin, Hani esiintyi nätimmin ja eipä tarvinnut jäädä sinne helteeseen enää..:) Nytkin jo punottaa niin rinta ja selkä, että oi voi.. Ja Börjekin alkoi olla niin kuumissaan, että hyvä kun päästiin kotiin. Mä oon ollu vähä laiska enkä jaksanu Börjeä sen kummemmin puunailla, eileen käytin koirat uimassa ja se oli siinä..:D

VSP Doniol Birds Beware & ROP Donzara Be My Love (hemmetti miten mä pidän Börjen häntää, kyllä vähällä voi kuva mennä pilalle) Kuva: Marita Jääskä

Börje VSP & SERT, Kuva: Marita Jääskä
 Börjen arostelu: "Hieman varovasti esiintyvä. Kaunis ja hyvä pää. Kaunis kaula. Erittäin hyvä runko ja luusto. Sopivasti kulmautunut. Hyvä ylälinja. Erittäin hyvä kasva. Hyvät liikkeet. Iloisempi esiintyminen olisi eduksi." Niinpä niin, tätä on ollut liikeellä viime aikoina.. Huoh..

Tässä myös uusi Suomen muotovalio Mette!! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti