Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Niin se viimeinenkin pentu lähti..

Aimo ainokainen lähti tänään Kajaaniin ja nimeksi tuli Renne. Viime yönä otin Rennen makkariin nukkumaan, ettei tarvinnut yksin pentuhuoneessa olla. Illalla nostin sen omaan petiin ja pikkuinen simahti heti. Noin klo 4.50 se herätti mut siihen malliin, että pissalle pitäis päästä. No tässä kun on aikaisiin herätyksiin totuttu niin pomppasin ylös ja päästin koirat ulos. Pian ne raapivat ovea ja mentiin takaisin makkariin ja Renne nukahti heti uudestaan. Sain nukkua yli yhdeksään! Ja silloinkin Renne vielä jatkoi unia, ei enää itteä vaan nukuttanu..:) Renne on kyllä niin lutulutuna :) Ihana iloinen pentu!

Rennelle ja perheelle kaikkea hyvää <3

Kun Renne oli lähtenyt yritin keksiä tekemistä, ettei Nelli ehtisi kaipailla ja etsiä pentuja.. Käytiin kyläilemässä ja illasta vielä tapamassa koirakavereita Ottoa ja Kaapoa. Nyt Nelli ja Börje on niin väsyneitä etteivät ole pentuja etsineet. Silloin kun kotiin tultiin niin Nelli kiersi joka huoneen läpi, mutta sen jälkeen nukahti... Aamulla ne kolmestaan vielä painivat olohuoneessa..... mutta eiköhän me taas kohta normiarkeen totuta. Onneksi kaikki ovat ilmoitelleet miten pentujen kanssa on mennyt. Kotimatka meni kaikilla hienosti ja uuteen kotiin on tutustuttu reippaasti ja innolla.:) Ruokahalu on kaikilla ollut vähän kadoksissa, mutta se varmasti tasaantuu, kun pennut tottuvat uuteen elämään... Mutta alhaalla kuvia metsälenkistä..




Almasta tuli ihana kuva! Pakko heti laittaa se tänne! :) Alma on tässä kuvassa jotenkin niin Nellin näköinen..

Alma liki 9vkoa


2 kommenttia:

  1. Börjen kaverit on vähän venähtäneet? :) Onks teidän pupseille tulossa omaa kasvattajaryhmää faceen? Helmin heimolaisilla on, se on näppärä tapa vaihtaa kuulumisia ja valokuvia, + kaikki pysyy kärryillä sisaruksista ja niiden kuulumisista :)

    VastaaPoista
  2. Joo Börje meinaa jäädä tumpiksi kaverien rinnalla..:D No emmä tiärä tuleeko ku siellä olis varmaa neljä ihmistä..:D Nii en tiärä kannattaako? Kyllä mä sitä mietiin, mut ei kaikki läheskää kaikki oo facebookis.. Et siellä olis 3 + minä.. Täytyy miettiä vielä..:)

    VastaaPoista