Neswing walesit

Neswing walesit

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Atte lähti uuteen kotiin!

Näin pennut pikkuhiljaa lentävät pesästä pois. Nyt Nesiwing Amazing Offa's Wall muutti veljensä Aatun tavoin Vaasaan. Atte tulee jatkossa tottelemaan nimeä Alfons..:) Tuntuu, että pentujen lähteminen on koko ajan vaikeampaa, tietty mitä kauemman niitten kanssa on sitä enemmän niihin tottuu..:) Mutta onneksi kaikki pennut menevät hyviin koteihin <3

Alfonsille ja perheelle kaikkea hyvää jatkossa! <3
Käytiin eileen pentujen kanssa taas metsässä ja sieltä muutamia kuvia.. Tämän viikonlopun aikana kaikki pennut lähtevät koteihinsa ja on ollut kauhea kiire kuvata vielä viimeisiä otoksia niistä..

Alma

Aada viilettää

Aimo
Pieni koira suuressa maailmassa f. Alma

Alfons ja korvat :)

Alfons ja Alma seikkailemassa

Walesilauma metsässä :)

3 kommenttia:

  1. On ollut todella kiva seurata Aten eli siis Alfonsin ja sisarusten touhuja siellä kotinurkilla. Kuulin, että matka Vaasaan meni hyvin, samoin tutustuminen uuteen kotiin. Nyt odotamme innolla, että Alfons tulisi pian tänne meitä "isovanhempia" tervehtimään ja tutkimaan, mitä täältä meidän metsästä löytyy:-)

    VastaaPoista
  2. Hih, ihania kuvia! Ylläri ylläri et Ammu varasti taas kuvallaan suurimman huomion :) On se vaan niin... blondi? :D

    VastaaPoista
  3. Joo mäkin kuulin, että hyvin oli mennyt, hienoa! Pieni maalaispoika isossa kaupungissa, onhan siinä pennulla ihmeteltävää..:) naakkojen meteli muuttui lokkien kirkumiseen :D hienoa kun jo pienestä tottuu kaupungin hälinään, mutta pääsee usein kumminkin mummolan metsiin! :) kiva kun itsekin pääsee seuraamaan Aatun ja Alfonsin kehitystä, kun matkakaan ei ole pitkä :)

    Kyllä sillä Ammulla se ilme on nii tosi erilainen ku muilla..:) muut on söpöjä, mutta sellaisia jo vähän vanhemman koiran ilmeellä, mutta Ammun ilme on sellaanen lutulutuna jota tekis mieli koko ajan puristella poskista. Sitte ku sille juttelee, nii korvat menee vielä ihan alas, että se on oikein kunnon lättäpää..:D

    VastaaPoista