Neswing walesit

Neswing walesit

torstai 15. elokuuta 2013

Nellin pentuja katsomassa! :)

Kaksi Nellin urospentua menivät Vaasaan ja kävin Aatua & Alfonsia tänään katsomassa! Kyllä olivat kasvaneet. Säkä oli jo samaa luokkaa mitä Nellillä, toki muuten perusluikkuja niinkuin tuon ikäiset yleensä..:) Hyvin on molemmilla mennyt, koirakoulussa on käyty ja sisäsiistejä ovat molemmat ja perusopettelut käynnissä..:) Aatu oli pudotetun kyyhkynkin nähnyt yksi päivä ja vitsi kun oli lintu kiinnostanut..:) Molemmilla on ollut korvatulehdus, mutta muuten terveitä ovat olleet. Pilliä näyttivät molemmat edelleen hyvin tottelevan ja Aatu näytti myös osaavan noutaa ja jopa istua kunnes saa sen Nouda-käskyn..:) Alfons totteli myös hyvin omistajiaan ja tulee kuulemma hyvin toimeen perheen lapsen Alfredin kanssa.. Alfonsin emäntä sanoikin, että tuntuu kuin olisi kotona kaksoset..:D Virtaa kaveruksissa oli niinkuin pienessä kylässä ja tykkäsivät painia keskenään. Välillä Nellikin innostui poikiensa leikkiin (oho!?!), Börjellä meni aluksi pasmat sekaisin, kun se kohtasi sitä nuorempia walesiuroksia ja meinasi vähän isotella. Tein Börjelle selväksi, että en siedä kyseistä käytöstä ja hetken keskustelun jälkeen se taas palautui omaksi itsekseen ja sitäkin kovasti leikitytti..:)

"Tässä on mun pojat Aatu ja Alfons" :)

Jälleennäkeminen vas. Alfons, Nelli ja Aatu

Yritin seisottaa molemmat pojat, eihän siitä mitään tullut, mutta tässä Alfonsista yksi seisotuskuva :)

Aatu näyttää miten keppiä noudetaan

Aatu "isäntänsä" kanssa :)

Aatu
Myös muista pennuista on kuulunut. Alma asustelee Jyväskylässä perheensä kanssa. Almalla on harmittavasti ollut aika paljon rapsuttelua eikä vielä oikein tiedetä sille syytä, välillä se jo hieman helpottikin. Toivotaan, että tilanne on pysynyt hyvänä. Auto ei myöskään ole Alman lempipaikka. Muuten heillä kuulemma menee hienosti ja myös perusopettelut käynnissä. Alma oli jo tänä kesänä käynyt uimassakin.. Riistaviettiä Almalla tuntuisi kovasti olevan, mikä tuo välillä haastetta etenkin hihnäkäyttäytymiseen..:) Koirakoulussa on myös Alma jo käynyt. Nenä tuntuu myös kaikilla olevan tarkka ja saapi nähdä innostuuko joku vielä mejästä..:)

Alman perhe lähetti hienon kuvan :)
Rennenkin perhe lähetti pojasta kuvan ja kertoivat, että erittäin hyvin on mennyt. Virtaa Rennessä piisaa, hyvin on oppinut opetettuja juttuja ja on kuulemma mahtava lenkkikaveri :)

Renne 
Nuca on kuulemma ihana koira. Energinen ja omapäinen neitokainen..:) Myös Oulussa ovat pentukurssilla olleet. Nuca pääsi isäntänsä kanssa seurailemaan kiekkojen ampumista. Aluksi neitoa oli vähän mietityttänyt, että mitäs tämä pauke on, mutta lopuksi olisi jo kiekon paloja noutanut :)

Nuca
Pennut ovat kyllä todella paljon Nellin näköisiä (ainakin vielä tässävaiheessa), jopa pojat, mutta silleen kloppimaisella tyylillä..:) Paljon oli samoja tapoja mitä Nellillä.. Innolla edelleen odotan, että mitä pennuista vielä tuleekaan..:) Kiitos jokaisen perheelle hyvästä kodista!! Ja etenkin Niinalle&Jannelle ja Johannalle&Jussille tämänpäiväisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti