Neswing walesit

Neswing walesit

maanantai 19. elokuuta 2013

Härmän RN

Meidän osalta Härmän näyttelystä ei jäänyt jälkipolville mitään kerrottavaa.. Empä tiedä olisko huonommin enää voinu mennä..:D Tuomarina oli Harry Tast ja molemmilla koirillahan on kyllä jo serti Tastilta, mutta kun kerran 4-5 vuodessa on kotinäyttelyt, vieläpä muutaman sadan metrin päässä niin pakkohan sinne oli ilmottaa.. Virhe..:) No Börjen kanssa on pidetty näyttelyistä taukoa kun sillä on niin kova mielenkiinnonpuute kehässä. Börje oli ekana kehässä ja kehän laidalla häntä heilui ja kokeilin pienen juoksutuksen, jolloin Börje liikkui aivan upeasti. Hyvällä fiiliksellä kehään koiran häntä heilui ja mulla oli varma olo. Heti kun ylitettiin keltainen viiva kehään niin Börjen häntä laski ja mä meinasin jo siinä vaiheessa sanoa, et joo me lähetään pois.. No kehässä Börje meni lamaisesti eikä taaskaan kiinnostanut. Arvostelu oli kiva, mutta EH sieltä paukahti. Tasti sanoi, että komea on koira, mutta itseluottamusta tarvitsee kehässä oloon lisä.. Jooooo, sitä on ollu liikenteessä, taas ku päästiin kehästä pois niin häntä viuhui niin, että koko koirakin heilui..-.- hohhoijakkaa.. No luokkavoitto EH1.. Jee jee.......
Arvostelu: "Lähes 2v., seistessä tyylikäs ja tasapainoinen kokonaisuus, pitkä, urosmainen pää, vahva kaula, hyvin rakentunut takaosa, oikea karvanlaatu, hyvät hapsut, kyynärpäiden tulee tiivistyä liikkeessä, käytös epävarma."

No sitten oli Nellin vuoro. Nelli liikkui niin nätisti ja häntä heilui. Olin tosi tyytyväinen. Se seisoikin hyvin ja mietiin jo, että tässähän käy vielä hyvin..:) Sitten tuomari pyysi edestakaisin ja ympäri. Tulin kierrokselta, jossa Nelli mielestäni meni niin nätisti ja tuomari sanoi, että koirasi ontuu?!? Whaat! Tsekkasin tassun pohjan, että onko siellä kiviä, en löytänyt. Kokeiltiin uudestaan ja kuulemma ontui edelleen, itse en sitä missään vaiheessa nähnyt. Noh tuomari sanoi, Harmi, mutta joudun antamaan EVAn.. Että näin..No tsekkaamaan tietty kehän ulkopuolelle Nellin tassuja, mitään en löytänyt ja kokeilin kehän ulkopuolella, ontumista ei enää näkynyt. Annekin näki silloon kehässä ontumisen, että kai Nelli sitten ontui.. No tilannetta tarkkaillaan, vielä en ole tassussa mitään kummempaa nähnyt.. Toivottavasti siinä ei olekkaan mtn..
Arvostelu: "Tyylikäs, hieman korkearaajainen kokonaisuus, hyvin kaunis narttumainen pää ja katse, tasapainoisesti kulmautunut, kevyt luusto, niukka karvapeite, mutta laatu oikea. Valitettavasti ontuu eikä perusliikettä voi arvostella"

Jooo näin... Sertejä ei edes waleseissa jaettu. Valiot vei voiton Maritan ihana Minttu (Elonkerjuu Carameea) oli hienosti ROP ja VSP oli komea Benton Follow That Duck. Mua pyydettiin kuvaamaan RYP ja BIS kehät niin menin hetkeksi kotiin ja tulin sitten takaisin kaatosateeseen kuvaamaan..

Härmän näyttelyn BIS-1 jämtlanninpystykorva, Varpukallion Rhea, om. Stenman Jonny, Purmo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti