Neswing walesit

Neswing walesit

lauantai 7. toukokuuta 2016

Kruunupyy ryhmis 7.5.2016

Ei oikeastaa paremmin olisi voinut mennä. Kersojen debyytti suomalaisissa näyttelyissä ja Sky oli ROP, Sanni VSP!!! :D Uskomatonta! Näyttelyyn oli ilmoitettu 10wss, tuomarina Jouko Leiviskä. Täytyy sanoa, että tuomari tykkäsi kyllä kovasti sisaruksista. Hän lopuksi sanoi, että se näissä junioreissa on erityisen hienoa, että niillä on vielä tallella tyypillinen selkälinja ja se pysyy myös liikkeessä. Kuitenkaan ne eivät ole matalaraajaisia vaan mittasuhteet on hyvät. Sekä että ikään nähden ovat kehittyneet hyvin, mutta eivät ole kuitenkaan liian valmiita. Oli kiva kuulla tuomarin suusta tuollaisia asioita ja tottahan ne olivat :)

Standard-Bearer Skywalker PU1, SERT, ROP
Kaunislinjainen ja erinomaiset mittasuhteet omaava ja kaunis rodunomainen ylälinja. Eritäin kaunis pää ja kauniit ilmeikkäät silmät. Kaunis kaula ja ylälinja. Ikäisekseen erittäin hyvin kehittynyt, mutta ei liian valmis. Erinomainen luusto. Hyvä leveä reisi. Erinomaiset matalat kintereet. Erinomainen hännän kiinnitys. Erittäin kauniisti värittynyt. hyvin rodunomainen kokonaisvaikutelma sekä liikkeessä kuin seistessä.
Standard-Bearer Swan Lake PN1, SERT, VSP
Lupaava, erinomaisen kaunis linjainen. Erinomaiset mittasuhteet omaava. Kaunis kaula, ylälinja ja tyypillinen selkälinja. Ikäisekseen sopivasti kehittynyt runko. Kuono-osa voisi olla hieman pidempi. Miellyttävä ilme. Erinomaiset lihakset. Hyvä leveä reisi, matalat kintereet. Erinomainen hännänkiinnitys. Ihana esiintyjä. Erinomainen sukupuolileima. Liikkuu erinomaisella askeleella ja asenteella.

Ryhmäkehissä ei sitten ylläri ylläri tullut menestystä :D Se nyt oli odotettavissakin. Mutta kiva, että joskus menee näinkin näyttelyissä :)

Sky liikkeessä

Kaunis Sanni <3

Markokin PÄÄSI Sannin kanssa kehään :)

Sky <3

Sky

Sisarukset 

Sanni meinaa et eikö mannekiinina olo jo piisaa :D

Sanni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti