Neswing walesit

Neswing walesit

torstai 19. toukokuuta 2016

Tulihan se sieltä!! :)

Eileen oli meidän kerhon oma mejä-koe, olin ilmoittaut Sannin sinne. Hieman meinas jänskättää, kun Sanni on tosi hienosti jäljestänyt kaksi edellistäkin koetta, mutta aina ennen kaatoa joko ajautunut hieman sivuun tai sitten lintu lähtenyt nenän edestä. Mutta tällä kerralla näin ei käynyt ja Sanni jäljesti hienon AVO1-tuloksen 47 pisteellä! :) Hienoa oli kulkea nuoren itsevarman neidin perässä :)
Tuomarina: Mari Hakola
Arvostelu: " Ohjattu lähtö. Sanni jäljestää maa- ja ilmavainua käyttäen jäljen päällä edeten. Sanni merkkaa molemmat kulmamakaukset. 1. kulman selvittää tarkasti, toisella kulmalla hieman yli. Pienen ihmettelyn jälkeen selvittää kulman rengastaen. Kaadon omistaa nuuhkien. Hienoa yhteistyötä ohjaajalta ja koiralta ja hieno suoritus nuorelta koiralta."

Laskeskeltiin tuossa, että viikon sisällä ollaan Markon kanssa kuljettu 11 jälkeä, alkaa hieman kropassa tuntua. Tänä aamuna kun heräsin, niin olo oli kuin katujyrän alle jäänyt :D Mutta tämä on kiva harrastus, etenkin kun on hyvä sakki kenen kanssa harrastaa :)

Börje on ollut hieman turhautuneen oloinen, kun kersat on päässyt jälkihommiin ja se ei. Eileen sitten laitoin Börjelle valjaat ja liinan ja lähdettiin purkamaan yksi jälki, oikein päin. Ohjaaminenhan on täys mahdottomuus kun yrittää samalla purkaa piilomerkkejä :D Mutta selviydyttiin loppuun asti ja Börje oli onnellinen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti