Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Kauhavan mejä-koe 15.5.2016

Aateltiin repäistä Markon kanssa ja ilmottaa molemmat kersat mejä-kokeeseen. Marko ohjas Sannin ja minä Skyn. Sannilla on vauhtia jäljellä niin mahdottomasti, että siinä riitti pitelemistä kun valjaat ja narutkin meinas mennä liitoksistaan siinä vauhdissa. Valitettavasti vähän ennen kaatoa, koppeloita lähti jäljen vierestä ja Sanni perään eikä pois. Tästä hukka ja tuloksena AVO2, 37p. Mutta kyllä Sannilla on vietit ja nenä niin kohdallaan, että huh huh :) Sky meni myös kivasti jäljen. Vauhtia ei onneksi oo ihan niin mahdottomasti mitä siskolla, mutta itsevarmuus ja rohkeus on silläkin kunnossa. Tosi hienosti poitsu jäljesti. Joskin ennen kaatoa aiheutti sydämmen tykytyksiä, kun meni jäljen sivuun ja löysi jonkun elukan pesäkolon. Mutta onneksi alueen tutkittua jatkoi itsenäisesti ja kaadolle. Huh.. AVO1, 42p. :) Tuomarina oli Kristina Erkkilä.Sky: Ohjattu aloitus. Rauhallisesti jäljen päällä etenevä koira merkkaa makaukset ja kulmat suoraviivaisesti. Voimakkaasti jarrutettu koira löysin vähän ennen kaatoa jonkin eläimen pesäkolon reiän ja se hajuineen aiheutti ihmetystä. Löytää kaadon jota jää tutkimaan. Nuori koira, joka tarvitsee vielä lisää harjoitusta niin huipputuloksia syntyy. AVO1 42p.

Sanni: Ohjattu aloitus. Rauhallisesti jäljen päällä etenevä koira. Oikaisee 1. kulman 2 metristä. 2 makaus merkataan ja kulma suoraviivaisesti. Vähän ennen kaatoa nousee linnut jäljen vierestä ja koira syöksyy niiden perään. Tuomitaan hukka. Löytää kaadon jota jää tutkimaan. Hienoa työtä ensikertalaiselta parivaljakolta. AVO2 37p.

Alakylän metsästysseuran metästysmajalla oli meidän tukikohta ja paikkaa kutsutaan Metsola nimellä. Paikka on nimensä arvoinen, sillä pihapiirissä liikkui erittäin reviiritietoinen ukkometso :D On se hieno ja mahtava eläin, mutta myös pelottava :D Harmitti kovasti, kun ei ollut kunnon kameraa mukana, puhelimella ei tohtinut mennä lähietäisyydelle räpsimään kuvia :)

Tänään kuului hienoja uutisia Börjen Castiog-pennuista, sillä 4/5 pennuista oli tänään MH-kuvauksessa ja kaikki hyväksytysti läpi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti