Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Touhukas viikonloppu

Mulla ei varsinaisesti ollu mitään ihmeempiä menoja tälle viikonlopulle, mutta kuitenkin tekemistä piisasi..:) Lauantai aamuna Elonkerjuun Virtuoosi "Reetu" 7kk tuli mulle päivähoitoon ja trimmiin, kun omistajat menivät Seinäjoelle messuille ja Reetun kasvattaja Marita oli Monan kanssa Parkanon näyttelyssä. Mona oli ekaa kertaa junnuissa ja sai EH:n. Reetu ja Mauno löysivät heti toisensa ja leikkiä piisasi. Ilonpilaajana jouduin välillä nostamaan Reetun trimmipöydälle. Börjen ja Maunon laitoin portin taakse, että tilanne olisi Reetulle rauhallisempi. Maunon mielestä järjestely ei ollut yhtään kiva, mutta ei auttanut :) Trimmin jälkeen lähdin kaverini Minnan kanssa lenkittämään koiria peltoteille. Sen jälkeen olikin väsyneitä koiria :) Ahhh.. Iltapäivällä lähdin viemään Reetua Seinäjoelle, että Maritakin sen näkisi ja samalla hakemaan Monaa meille. Mona meille tulikin, mutta ilmeisesti sillä on juoksu alkamassa ja Börje ei jättänyt Monaa rauhaan ja jopa Mauno 3kk kiinnostui Monasta, niin Marita ja Jari hakivat sen takaisin Seinäjoelle tänään.

Reetu 7kk. Kuva Minna Mäki

Reetu 

Jukka on ollut koko vlopun kettumetsällä ja eileen he saivatkin kaksi kettua. Maunolle näytettiin kettua ja annettiin sille ketunhäntä retuutusleluksi. Kovasti ketunhäntä on Maukan mieleen..:)

Jukan saalis

Tuomon ja Maunon taisto hännästä :)

Marita ja Jari kävivät tänään tosiaan hakemassa Monan takaisin Seinäjoelle. Eileen koulutin kuitenkin Monalle sivulle tuloa ja käteen kosketusta ym. Olen tehnyt koirille koulutusnameiksi possunsydäntä ja maksaa. Johan on motivoituneita oppijoita..;) Käytiin juoksuttamassa koirat pellolla. Iltapäivällä Jukan äiti kävi meillä tuomassa villapaidan. Viime aikoina on ollut kovia pakkasia ja Maunolla on ollut aika kylmä niin pyysin Mariannea tekemään Maunolle paidan jos se vähän pikkuista lämmittäisi. Maunoha kasvaa koko ajan kovaa vauhtia, mutta eipä tätä talvea enää oo jäljellä kuin pari kuukautta. Ja paita tehtiin pienellä kasvuvaralla.

Mauno ketunhännän ja villapaidan kanssa :D

Mane posettaa uuden paidan kanssa :D

Paitaa piti kokeilla Nellillkin, jonka ilme kertoo kuinka paljon se vaatteista tykkää :D

Kyllon surkeaa :)
Kiitos Mariannelle hurjasti villapaidasta! On se hienoa kun jollakin on käsityötaitoa (mulla ei pätkääkään).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti