Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Laihian ryhmänäyttely

Eileen lähdin aamupäivästä ajelemaan Vaasaa kohti. Kävin nappaamassa Nellin pennun Alfonsin (N. Amazing Offa's Wall) ja omistajansa Johannan kyytiin ja siitä jatkettiin matkaa Laihialle Alfonsin ekaan näyttelyyn. Tuomarina oli Paavo Mattila. Paikalla oli tuttuja, Elonkerjuun Maritan kasvatteja oli paikalla neljä urosta ja tietysti meidän yhteispuolikas Mona. Alfons on walesiuroksen tapaan hyvin energinen pakkaus ja annettiin sen tutustua ja painia muiden pentujen kanssa :) Hieman ennen kehään menoa Alfonsin omistaja meni piiloon ja kävin ulkona harjoittelemassa vähän kontaktia pojan kanssa. Huh ja eikun kehään..:) Aluksi Alfons halusi haistella kehän hajut ja annoin sen tehdä niin, tuomarisetä oli Alfonsin mielestä hauska heppu :) Toinen ja kolmas juoksukierros meni hyvin, muutamalla pompulla.:) Alfons seisoikin todella nätisti paikallaan ottaen huomioon, että sitä ei ole aiemmin paljoa treenailtu.. Tuomari antoi Alfonsille EH:n, mitä olin osannut odottaakin. Hän sanoi, että pojassa on paljon hyviä juttuja, mutta vielä pitää vähän kehittyä.. No sehän oli tiedossa :) Kuvat Marita Jääskä (kiitos Maritalle kuvista)!!

Hehe, kutittaa :)

Hyppypomppu :D

No osaan mä neljälläkin jallalla kulkea :)



Argh, muuten niin hyvä kuva, mutta takajalat vähän hassusti ja kuva aavistuksen yläviistosta..
"Hyvin rakentunut nuori uros. Hieman kapea kallo-osa. Hyvä kaula. Hyvin kehittynyt runko. Hyvi kulmautunut takaa, hieman niukasti edestä. Kyynärpäissä hieman löysyyttä. Eturintaa voisi olla enemmän. Hieman laskeva ylälinja. Erittäin hyvä karvapeite. Hyvä luonne. Esiintyy hieman pentumaisesti" 

Kävin pyörähtämässä kehässä myös Monan kanssa.. Monakin sai EH:n. Yllättäen myöskin liian kehittymätön ;) Mona on kyllä niin iloinen ja ystävällinen, tuomarikin oli kiva.. Se vaan on vielä niin pentu, mutta niinhän ne 10kk on :)




Hei oikeesti ei tää seisominen nyt huvita :)

"Hyvä rakenteinen nuori narttu. Kohtalaisen hyvä pää. Kallolinja hieman taakselaskeva. Hyvä kaula. Hyvin kehittynyt runko. Polvikulmauksia saisi olla enemmän. Erittäin hyvä karva. Hieman jäykät liikkeet. Miellyttävä käytös."

Maritan kasvatti Elonkerjuun Fanfaari oli ROP-pentu ja kyllä jätkä olikin komea. Elonkerjuun Royal oli PU2 ja sai varasertin. Donzara Isla Daisy oli ROP ja sai SERTin, VSP oli Donzara Happytrails.

Kiitos Johannalle matkaseurasta ja yleensä siitä, että innostuitte näyttelyyn lähtemään! Annetaan vähän jätkän kehittyä ja sitten uudestaan :)

1 kommentti:

  1. Olipa hauska nähdä, miten Alfonsilta sujui tuo näyttelyhomma. Hyvinhän se meni:-) Nyt lähdemme rasavillin synttärijuhliin, saadaan rapsutella ja kehua sitä tuosta EH:sta.

    VastaaPoista