Neswing walesit

Neswing walesit

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pentujen neljäs viikko

Pennut tulivat maanantaina 4 vkoa. Tällä viikolla pennut on siirtynyt kokonaan omaan huoneeseen, ollaan käyty ajelemassa, syöty kiinteää ruokaa jo vähän enemmän ym. Myös pillille ollaan opeteltu samalla, kun olen ruvennut kiinteää syöttämään. Selvästi ne pilliin/viheltämiseen reagoivat. Nellikin vielä kuitenkin jonkun verran imettää, mutta on se jo alkanut hieman vähentyä. Perheet ovat käyneet viime vloppuna ja tänään katsomassa vauvoja. Odotan jo, että pennut pääsisivät omiin koteihin, en siksi että pääsisin niistä eroon vaan koska perheet vaikuttavat niin huipuilta..:) Ihana kun ne saavat hyvät kodit ja pääsen seuraamaan niiden kasvamista..:) Jännää..:)

Aten ja leikkisetä (hoitotäti)


Aimo nukahti olohuoneen matolle

Leikkisetä vauhdissa Alman kanssa :)

Nellin korvat :D Olipas taas PelleHermanni-karvat...

Nelli-mamma, Aimo ja Alma

Leikkisetä ja Aatu :)

Börje ja Aatu <3

Kävin eileen ostamassa uudet lumikengät ja pitihän niitä käydä tänään heti testaamassa lähimetsissä. Äiti lähti myös lumikengillä ja iskä eräsuksilla.. Empäs muista koska viimeeksi oon oikeen porukoiden kanssa käynyt ulkoilemassa..:) Kesken lenkin porukoiden naapurin walesi Robin (Emmway Be On The Top)  ilmestyi luoksemme. Robin oli päättänyt lähteä seuraamaan meidän jälkiä pellolta..:) Koiruudet sai leikkiä (joo pitäisi käskeä karkuri pois, mutta hieman hankalaa kun itsellä 3 koiraa irti ja polviin asti lunta ja lumikengillä liikkuminen tosi näppärää ja nopeaa..:)) ja Jasukin sulatti hyvin yllätysvierailijan..:) Jeee!!! Perheen poika haki karkurin takaisin ja me jatkettiin matkaa..:) Pari tuntia tuli metsässä pyörittyä ja nautittua auringosta..



Etsi kuvasta Jasu :)


2 kommenttia:

  1. Aimo on vaan niin lutunen <3 Meinasin jo kinuta lisää kuvia pennuista, mut olit onneksi taas askeleen mua edellä :) Börje on kyllä mahtava noitten pikkusten kanssa. Ihana mies, ei voi muuta sanoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot kyllä niin ihastunu Aimoon..:D Mä kuvailen aina pitkin viikkoa, mut en joka kerta viitti erikseen tänne niitä laitella..:) On ne molemmat kyllä nii upeita pentujen kanssa, mut Börjeä pitää aina vaan ihmetellä, et kuinka uros voi tosiaan tykätä nuan paljon hoitaa pentuja..:)

      Poista