Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Ihanat hankikelit!

Mun hurja loma (4pv) alkaa olla päätöksessään ja oon joka päivä lähtenyt kotoa pois muutamaksi tunniksi, että Nelli tottuu myös olemaan yksikseen pentujen kanssa. No ei sitä näytä kyllä yhtään mun menot haittaavan ku se saa olla rauhassa ja hoitaa pentuja..:) Eileen oli niin hyvin pakkasta suojakelien jälkeen, että oli pakko lähteä testaamaan kantaako hanki. Laitoin Jasun ja Börjen hiihtovyöhön kiinni, itselle sukset jalkaan ja eikun menoks..:) Pojat juoksi ihan täysiä ja reitti oli aika jäinen.. Lievästi sanottuna hirvitti..:) Harmittaa ku ekaan lähtöön en muistanut laittaa Sport Trackeriä päälle, mutta mäen puolessa välissä laitoin ja niin mentiin taas. Vauhtia oli älyttömästi ja ajattelin, että selvä mennään peltoaukialle ja siellä päästän koirat irti. Matka on noin 2km ja siinä meillä meni 5minuuttia ja mä vielä kaaduin välillä (auts!)..:D Pellolla ja metsässä hanki kantoi hyvin.:) Ihana hiihtokeli! Huippunopeudeksi saatiin eileen 23km/h..:) Illalla olikin kovettu myrsky, mielenkiintoinen iltakävely..:)
Tänään aamulla ajattelin käydä uudestaan hiihtämässä, äiteekin lähti mukaan. Lunta oli tullut paikkapaikoin ainakin 10-15cm.. Alkumatkasta pidin muutaman sata metriä Jasun ja Börjen kiinni, mutta sitten päästin irti. Lunta oli kuitenkin niin paljon, etten viittinyt samalla tavalla vedättää kuin eileen. Mentiin metsään umpihankeen tarpomaan, onneksi hankikanto oli uuden lumen alla..:) Takaisin tullessa kokeilin pellolla luisteluhiihtoa, ei kyllä onnistunut samalla tavalla kun eileen.:) Metsä oli niin koskematon ja ihana, sanoinkin että tämä on tälläinen kehoa ja mieltä hoitava hiihtolenkki..:) Lenkin jälkeen oli väsyneitä koiria ja väsyneitä emäntiä.:D

Täältä me tullaan!
 


Pieni hengähdyshetki :)
Kaaaatuuu, kaatuuu, kaaatuuu...
Heti on "auttajat" kimpussa :D Hyvin ystävällistä!



Börjen kanssa käytiin vielä iltapäivällä tapaamassa Kaapo-akitaa..:) Kaapo on 5kk amerikanakita, ja painaa ainakin 10 kiloa Börjeä enemmän..:) Börje sai kaipaamaansa leikkiseuraa ja on nyt hyvin hyvin väsynyt..:) Huomaa, että noin iso akitapentu on kyllä tosi kömpelö, hienosti Kaapo lasketteli mäkiä alas mahallaan/kyljellään, kun Börje ketterästi juoksi mäet alas..:D Nellin pennutkin tulee huomenna jo viikon! Kaikki voi hyvin ja ovat reilusti tuplanneet jokainen syntymäpainonsa..:) Nellikin voi hyvin ja alkaa jo suostua hieman pidemmille kävelyille.:) Ensi viikon loppupuolella saakin varmaan alkaa odottelemaan, että koska silmät alkavat aueta..:)

2 kommenttia:

  1. Huh kun on vauhtia ja vaaratilanteita :D Mä en ymmärrä miks hanki ei muka kanna mua...? Onks hangellakin muka joku painorajoitus? ;)

    VastaaPoista
  2. Härmäs on paremmat hanget ku Oulus? :D Ei tänää enää kävellen kyl kestäny.. Suksilla kylläkin..

    VastaaPoista