Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Pentujen odottelua..:)

Viime viikolla Jukka teki hienon pentulaatikon ja se laitettiin makkariin. Nelli on saanut totutella laatikkoon ja onkin välillä aina nukkunut siellä..:) Yhtenä yönä heräsin ja näin, että Nelli nukkuu pentulaatikossa selällään jalat pystyssä..:)

Nellistä alkaa näkyä jo selvästi, että synnytykseen ei ole kovin montaa päivää. Sillä on etenkin iltaisin ollut levottomuutta, nyt jo muulloinkin. Petaamisen tarve on myös kova ja Nelli tukkii itseään joka koloon. Tänään se yritti mm. leikkimökin alle ja kivenkoloihin. Sisällä se viihtyy sängyn alla ja yrittää tukkia itseään sohvapöydän alle ym.. Ruokahalu on nyt ollut heikkoa. Tänään menin porukoille ja ajattelin käydä pitkällä metsälenkillä Jasun ja Börjen kanssa. Nelli alkoi vinkua kovasti ja ravasi ympäri taloa kun tajusi, että meinaamme lähteä ilman sitä, se ei ole ikinä käyttäytynyt tuolla tavalla. Ja ajattelin ottaa mukaan ettei stressaannu turhaan ja toki tekeehän se kävely hyvää tiineenä olevalle. Päätinkin lähteä peltotietä kävelemään ja ottaa Nellin mukaan. Päästin pojat irti, mutta pidin Nellin kiinni ja tarkkailin sen jaksamista. Jossain vaiheessa se alkoi pysähdellä vähän enemmän ja hidastui nii käännyttiin. Hyvin Nelli kuitenkin jaksoi. Kotiin kun tultiin se meni heti pentulaatikkoon ja on nyt petaillut ja selvästi hakeutunut omaan rauhaansa. Normaalisti se on aina jossain lähettyvillä, nyt se on vetäytynyt omiin oloihin.. Otin Nellistä lämmöt ja ne on laskenut 37 asteeseen. Vaikea kyllä sanoa, että kertooko se vielä mitään.

Otin Börjestä eileen seisotuskuvia pitkästä aikaa. Trimmasin sen tuossa joku päivä sitten. Joulukuussa lupasin Börjelle että nyt ei hetkeen näyttelyitä eikä muutakaan harrastusta, ollaan vaan sohvalla ja elellään..:D Meillä oli niin paljon menoja koko viime kesän ja syksyn ja talven. Nyt oli pakko kuitenkin jo trimmata, kun sitä karvaa tosissaan alkoi olla ja paljon. Tuntuu, että me molemmat aletaan vähän jo jotain erityistä tekemistä kaipailla. Toki siis ollaan lenkkeilty ja hiihdetty, nähty muita koiria ja normiarjen tottelevaisuutta on joka päivä. Yksi juttu tietty mitä pitäisi treenata paljon olisi nouto...... Ja siinähän ei tartte ottaa ku damit ja koira kainaloon ja eikun menoksi..:) Nyt me aletaan pikku hiljaa taas skarpata..:)

Börje 17kk

Börjen tassut vähän luisti suojakelillä enkä täysin saanut sitä asentoa minkä olisin halunnut, mutta nooo....menkööt..

2 kommenttia:

  1. Vitsit ku mä ootan niitä Nellin pentu-uutisia, sitten äkkiä pisamakuvia tänne jakoon! Toivottavasti kaikki menee hyvin! :) Börje on kyllä hieno Mies!

    VastaaPoista
  2. Saapi nähdä tuleeko tänä yönä nukuttua.. Lämmöt laski päivällä ja alkaa olla levoton ym.. vai meneekö vuorokaudella eteenpäin.. Jää nähtäväks..:P

    VastaaPoista