Neswing walesit

Neswing walesit

tiistai 26. helmikuuta 2013

Kuvia pennuista!





Kuvat puhukoot puolestaan..:) On ne niin pieniä ja suloisia! Pentue on tosi helppo hoitoinen, kun mun ei tartte tehä juuri mitään.. Mun tehtävänä on ruokkia Nelli ja käyttää sitä välillä aina ulkona ja joskus toki putsata pentulaatikkoa.. Muuten Nelli hoitaa kaiken. Olen yrittänyt antaa sille rauhaa hoitaa pentujaan, mieli tekisi koko ajan hypistellä niitä, mutta yritän hillitä itseni..:) Jospa joku päivä saisin otettua niistä yksittäiskuvia.. Pitää kattoa mitä Nelli on asiasta mieltä..:) Börje ja Jasukin pääsi tänään metsälenkille, eileen jäi lenkit vähän väliin.. Suuri kiitos Jennille joka oli katsomassa pentuja, kun olin töissä käväisemässä, huomenna alkaa pieni loma ja saan olla kotosalla koko ajan..:) Älyttömästi kiitoksia myös Miialle ja Miksulle jotka oli mun apuna synnytyksessä ja pentujen ensimmäisten tuntien aikana..:) Ihanaa kun ei tarvinnu olla yksin..:)

4 kommenttia:

  1. Voi että, mitä ihanuuksia! Terveisiä täältä Vekku-isukin poppoolta, ollaan ihan ratketa liitoksistamme, kun niin pikkuriikkisiä söpöliini- pupseja siellä Nellin kyljessä koisailee! Hienoa, että kaikki on mennyt hyvin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Terveisiä isukille..:) Täällä on kyllä sellaasia sydäntenmurskaajia että huh huh..:)

      Poista
  2. Hei bongasin vinkin tuohon synnytyslaatikkoon, eli semmoset reikäset ja "muoviset" kylpyhuonematot. Saa joka kaupasta metritavarana, saa leikattua sopivia paloja, on halpaa, on helposti pestävää (myös pesukoneessa) ja desinfioitavaa, sitoo lämpöä, ja päästää pissat läpi alhaalla oleviin sanomalehtiin, mutta pitää päälyosan kuivana ja puhtaana. Pissa ei ärsytä sitten koirien ihoa ja kastele koko ajan laatikkoa. Vinkki peräisin kultsukasvattajalta, jolla parinkymmenen vuoden kokemus pentueista :)

    VastaaPoista
  3. Jaahas. Hyvä tietää vois olla ihan kokeilun arvoinen juttu..:) Pitääpäs käyrä pyörähtämässä Rautiassa..:) Nelli kyllä hyvin putsailee pesää, mutta aina sitä sotkua jonkun verran tulee.. ja lisääntyy tietysti kun pennut kasvavat.. Kiitti vinkistä! :)

    VastaaPoista