Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Kokkolan KV

Tänään tuli siis oltua Kokkolassa KV näyttelyssä. Paikalla oli mukavasti tuttuja ja Nellin äippä (joka oli hienosti ROP-vet ja pääsi isoissa kehissä 8 parhaan joukkoon:)) ja Nellin kaksi siskoa olivat myös paikalla saaden molemmat ERI:n..:) Börje 9kk pääsi nyt ekaa kertaa junnuihin ja hienostihan se näyttelyura alkoi: JUN ERI1 SA PU2 SERT!! :) Hienoa! Tässä arvostelu: "Kaunispäinen uros. Kaunis kaulalinja ja tyypillinen selkälinja. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat, joissa erinomainen luusto. Ikään sopiva rungon voimakkuus. Vielä löysyyttä etuliikkeissä. Riittävä askelpituus. Hyvä hännänkiinnitys. Kaunis turkki."

Kuva Emma Ahvenlampi

Nelli sai tulokseksi EH:n. Vielä pitäisi kuulemma rungon kehittyä. Mutta Nelli sai tosi hyvän arvostelun ja muutenkin esiintyi hienosti kehässä ja oon tosi tyytyväinen..:) Arvostelu: "Kaunis pää ja oikein miellyttävä ilme. Vielä hieman kevyt runkoinen. Hyvä kaula. Tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Hieman lyhyt rintakehä. Hyvä hännän kiinnitys ja hyvä selkälinja. Kaunis turkki." Nellillä on ihan kauhea karvanlähtö päällä joten siihen nähden hyvä homma, et turkki oli hieno..:D Nellistäkin vähän poseerauskuvia..:)



Mukava päivä taas kerran (vaikka kauan saikin odottaa kehän alkamista), kiitos siitä Ainolle, Emmalle ja Helille, että ajan sai kulumaan..:) Mukava oli vaihdella kuulumisia..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti