Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

Uudet tuulet

Blogin päivittäminen ollut taas vähän jälkijunassa. Ostin marraskuun puolivälissä talon ja tänne muutin koirien kanssa ja täällä ollaan nyt totuteltu elämään :) Taloni sijaitsee 12km Härmän keskustasta, ihan vierinaapureita ei ole (n.500m päässä) ja tontti on puolen hehtaarin kokoinen. Kyllä ollaan nautittu rauhasta ja tilasta :) Pellot ja metsät on vieressä. Talo on vähän vanhempi, 80-luvulla rakennettu, mutta todella hyvä kuntoinen, pientä pintaremonttia olen tässä tehnyt aina kun on jaksanut. Suurempaa remontin tarvetta ei ole, mutta kivahan se on tehdä oman näköistä. Pikku hiljaa olen laitellut paikkoja ja sisustanut. Mukava ensin asua ja miettiä rauhassa mitä haluaa, selata erilaisia sisustusryhmiä somessa (melko koukuttavia) ja tehdä suunnitelmia :D Koiratarhat markille tuli tietty ensimmäisenä, vaikka paljoa mun koirat ei tarhassa olekkaan. Sisällä pääasiassa. Uudella puhelimella ei juuri kuvia ollut, mutta jokusen voisi laittaa. Ulkoa ei nyt kuvia ole, mutta pihaa täydentää ihana vanha 50-luvulla rakennettu punainen ulkorakennus, vanha navetta, josta osaa on remontoitu verstaaksi.

Joulun aikoihin tuli jokunen kuva räpsittyäSain äidiltäni ihanan taulun tuparilahjaksi <3

Tässä yhden huoneen remontoin jumppa/työhuoneeksi. Sisustusta vaille valmis, pitäisi uudet lamput, verhot laittaa ja hieman huonekaluja vielä vailla..


Veljelleni ja hänen vaimolleen tuli joulukuussa oma koiranpentu Nekku. Nekku on pohjanpystykorva. Saas nähdä tuleeko meillä Nekun kanssa syksyisin yhteisiä metsästysreissuja :)

Kaikki "lapsoset" samassa kuvassa ;D

Nekku 8vkoa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti