Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Mejäily aloitettu

Ollaan parit harkkajäljet tehty koirille. Sannille ja Börjelle tehtiin noin 300m jäljet kahdella kulmalla ja Skylle joku 100m yhdellä kulmalla. Ensin meni Sky ja menohaluja näytti olevan, vähän jäi harmittamaan kun olin aliarvioinut kaveria. Sanni jäljesti tosi hienosti, merkkasi kulmat ja kaato kiinnosti. Marko sai kokeilla ohjastaa Börjeä. Böökin sorkan löysi. Joskin se on hieman haastava ohjattava.

Sanni jäljestää

Böö on onnellinen sorkan löytäjä 

Skykin löysi sorkan :D
Seuraavana päivänä tein jämäverillä vielä Skylle noin 250m jäljen kahdella kulmalla. Jäi vaivaamaan että miten se menisi pidemmän ja hyvin se jäljesti :) Ehkä meno ei ole aivan yhtä itsevarmaa mitä Sannilla, mutta vauhti on sopiva ja meno jälkitarkkaa. Kohta sais alkaa suunnitella ekoja kokeita :D

Marko on kiinnostunut pelastuskoiratouhuista ja ovatkin aktiivisesti Sannin kanssa käyneet mm. hakutreeneissä. Hienosti Sanni on alkanut kehittyä hommassa :)

Pelastuskoira-Panni :)

Käytiin tänään koko koplan kanssa hiekkamonttuja kiertelemässä. Hullu Börje jo teki pieniä uintilenkkejä. Myös Nelli ja Sky kävivät pienet uinnit tekemässä. Sanni tyytyi kahlailuun :) Börje on kyllä käsittämättömän hyvä tarkenemaan. Kovasti odotan että säät lämpeää ja kunnolla pääsee koiruuksia uittamaan :) nyt ei oikein viittinyt etteivät saa kylmää. Vaikka Börje oli koko ajan veteen menossakin :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti