Neswing walesit

Neswing walesit

lauantai 2. toukokuuta 2015

Oulaisen näyttely

Ajattelin vuoden näyttelytauon jälkeen ilmoittaa Nellin näyttelyyn, kun se oli niin mageessa turkissa. Pari päivää ilmon lähettämisen jälkeen se alkoi tiputtaa karvaansa....... harjasin ja pesin ja taas harjasin, mutta ei karvaa lähtee edelleen, väri on haalea ja muutamia haivenia jäljellä! Jeeejeee..  Sitten Nelli onnistui saamaan vielä haavankin häntäänsä.. Voi plaah. Ajattelin jo, että meen yksin ja Nelli jää kotiin, mutta otin sen nyt kumminkin näyttelyyn mukaan. Näyttelyissä reffattiin Kaisu ja Taika sekä Nellin pentu Nuca omistajineen :) Nucaa en oo sen koommin nähnyt, kun se tuli luovutusikään. Ihastuin heti Nucan tummaan väriin ja todella iloiseen sekä tasaiseen luonteeseen. Tosi kiva tytsy :) Kehässäkin meni kivasti siitä huolimatta, että Nuca on niiiiiiin isin tyttö. Nuca sai EH:n, kun on vielä kesken kehityksen, mutta olin itse kokonaisuuteen erittäin tyytyväinen. Nuca sai myös tosi kivan arvostelun:
"2v. Vielä kehitysvaiheessa, mutta sopusuhtainen nuori narttu, jolla riittävät kulmaukset ja raajaluusto. Kevyehkö alaleuka. Riittävät huulet, hyvät korvat, ilmeikkäät silmät. Hyvä kaula. Tyypillinen ylälinja ja oikea asentoinen häntä. Toivoisin lisää lihasvolyymiä etupäähän ja rungon myötäisemmät kyynerpäät. Löysyyttä etuliikkeissä. Runsassävyinen, oikeanlaatuinen karvapeite. Erinomainen luonne, tarvitsee aikaa."

Neswing Arwen's Fairytale "Nuca" 2v.
Nellistä ei ole kuvia, kun en halunnut ikuistaa sen kamalassa kunnossa olevaa turkkia :D Nelli sai siis myös EH:n. Kiitos Kaisulle seurasta ja avusta + Nucan trimmaamisesta. Kiitos myös kovasti Pauliinalle ja Jaakolle, että lähditte näyttelyyn, tosi kiva oli nähdä :)

Otin Taikasta vielä muutamia kuvia. Taika pärjäsi porukasta parhaiten saaden KÄY ERI1 :) Harmittavasti SA jäi saamatta :( Hööh..

Tres Allantes Chansonette

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti