Neswing walesit

Neswing walesit

lauantai 14. syyskuuta 2013

Niin ne pennut kasvaa

Ihanaa kun Nellin pennut kasvaa ja saa kuulla mitä kaikkea ne ovat tehneet ja oppineet..:) Tänään näin hienon kuvan Nellin Nuca-pennusta, joka oli päässyt tutustumaan metsästyksen saloihin..:) Mahtavaa kun koira pääsee oikeisiin töihin..:) Toki Nellin pennut on vielä niin nuoria, että kaikki opettelu on vasta aluillaan, mutta tekemällähän sitä oppii..:)

Nuca (N. Arwen's Fairytale) isäntänsä Jaakon kanssa esittelevät saalista :)
Vaasassa asuva Aatu oli viime vloppuna mätsärissä. Olivat menneet vain katsomaan menoa, mutta Marita sattui olemaan paikalla ja sai ylipuhuttua Aatun kehään. Marita Aatun näyttikin kehässä..:) Kiitos Maritalle! Oli kuulemma pojassa virtaa..:D Sininen nauha tuli, mutta eipä Aatun kanssa ole näyttelyjuttuja treenattukaan. Hyvää kokemusta tuli! :) Kaveria ei ole myöskään trimmattu..:D Senkin aika alkaa pian olla. Tekee myös hyvää nuoren pojan kehitykselle käydä erilaisissa tapahtumissa! Tästä on hyvä jatkaa! :) Kiitos Niinalle kuvasta!

Aatu (N. Apex Of Snowdon) liki 7kk
Mun osaomistuspentu Monakin oli ollut mätsärissä, parissakin itseasiassa. Punainen nauha on molemmilla kerroilla tullut. Mona on käyttäytynyt hienosti kehässä. Rakastaa tuomaria ja kaikkia muitakin..:D Seisoo kun pitää seisoa ja liikkuu kun pitää liikkua..:D Mona tuli tänään meille hoitoon ja kävin vähän kokeilemassa mitä se laukauksesta tuumaa. Otin Börjen hakutreeniin ja laitoin kanidamin taskuun. Börje meni hakua pellon toiseen päähän ja kun tultiin toista puolta takaisin otin pysähdys treeniä. Heitin kanidamin toiselle puolelle ojaa, laukaus ja pillitys (seis). Börje pysähtyi ja käskystä noutoon. Damikin oikein tuli mulle, ei käteen kylläkään..:) Oli kuuma ja Börje selvästi vähä sippas, käytiin autolla juomassa. Otin vielä lähempänä autoa, dami ilmaan, laukaus, pysäytys pillillä. Tai no Börje pysähtyi jo damin lentoon. Ja lähetin noutamaan. Mona oli Nellin kanssa autossa eikä näyttänyt piittaavan mitään. Otin Nellin ja tein sille samoja pysäytys treenejä. Mona ei edelleenkään tuumannut mitään. Sitten otin Monalla vähän motivoitua hakua, kanipallot löytyi. Sitten otin kaikki koirat riviin istumaan, heitin kanipallon ja ammuin. Kaikki lähti käskystä kanipallon perään.:) Tämä treeni oli siis vaan Monalle, että se ymmärtää toimia laukauksen jälkeen ja näkee mallia aikuisilta koirilta. Kokeilin vielä Nellin ja Monan kanssa kahdestaan. Tytöt istumaan, heitin pallon ja ammuin. Mona aavistuksen ihmetteli laukausta, mutta lähti noutamaan palloa. Hyvä! :) Kyllä laukaukseen saa hieman reagoida kunhan ei menetä toimintakykyä..:) Tämän jälkeen vapautin koirat ja ne rallittivat menemään kolmestaan ja löysivät iiiihanan lutakon. Sieltä tulikin sitten kolme mustaa koiraa.. Aaahhh... Eikun koirat pyykkiin..:) Mulla soi korvissa vieläkin... Piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... Pitäis vissii joskus muistaa suojata omat korvat.. Kuvia ei nyt treeneistä tullut, kun kädet loppuu muuten kesken..:)

Mona mätsärissä, kantaa tyytyväisenä punaista nauhaa ja tikkuaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti