Neswing walesit

Neswing walesit

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Karkku 2013

Sprinkkujen erikoisnäyttely oli taasen Karkussa. Tänä vuonna sää suosi, ihan lopuksi alkoi sataa, mutta koirat saatiin lähes kuivana kuvattua..:) Näyttely oli taas hyvin järjestetty ja mukava nähdä tuttuja joita harvoin näkee. Nelliä en viitsinyt Karkkuun ilmoittaa kun se on pentujen jälkeen vielä hyvin naku..:) Ja antaa mamman rauhassa toipua..:) Walesia oli paikalla jotain liki 100kpl? Börje osallistui nuorten luokkaan. Taso luokassa oli todella kovaja 11 koiraa luokassa. Börje sai kuitenkin ERIn ja pääsi Paras Pää ja Parhaat Liikkeet kisaan. Nuorten luokassa lopullinen sijoitus oli viides eikä näin ollen saatu SA:ta. Harmi, mutta olen tyytyväinen, kun kehässä meni niin hyvin ja Börje oli taas oma itsensä. Arvostelu oli myös todella hyvä:

Börje nuorten luokan rivistössä...
"Lovely type of dog. Super head and expression. Good neck, shoulders, front & bone. Well sprung ribs. Correct lenght in back. Lovely hind angulation. Good short hocks. Moved well front & rear. Lovely ground covering action."  NUO ERI5

Nuorten luokan voitti Börjen velipuoli Mctwister's Sweet Mogwai Gizmo, joka oli loppujen lopuksi PU4 ja sai SERTin! Upeaa! Onnea Arja ja  Kroko! Ja PU1 sekä VSP oli (kuten viimekin vuonna) Börjen isä Woody eli Benton Catch Another Duck..:)

Börjen velipuoli Mctwisters Sweet Mogwai Gizmo "Kroko" NUO ERI1 SA PU4 SERT
Kroko liikkeessä
Börjen isä Benton Catch Another Duck "Woody" VAL ERI1 SA PU1 VSP. Kuvassa myös tuomari Joy Hartley ja Benton kasvattaja Marjo Jaakkola

Paras Pää kisassa potti meni naapurille, taas niin lähellä mutta niin kaukana..:) Ja Parhaat Liikkeet kisassa ei myöskään tullut palkintoa.

Paras Pää-kisassa. Edestä katsottuna meidän oikealla puolella oleva Benton Dot Dot Dash vei Paras Pää-kisan voiton
Lopuksi meillä oli vielä Börjen isän Woodyn jälkeläisryhmå johon myös me siis osallistuttiin. Woodyn porukka voitti walesien jälkeläisryhmän ja loppujen lopuksi olimme BIS2 jälkeläisryhmä..:) Ei huonosti noinkin nuorella sakilla (kukaan pojista ei ollut 2v.).

Kuvassa vasemmalta: Poikien isä Woody, Börje, Kroko, Doniol Beloved Gremlin "Buddy" ja Benton Go Ducks Go "Rambo"
Kuva: Anne Tervonen
Enkkujen BIS-1 ryhmä ja meidän BIS-2 ryhmä


Oli niin raskas reissu, kun aamulla kuudelta herätys ja ennen seiskaa lähtö. Ysin aikana illalla olin Seinäjoella ja jäin sinne yöksi, kun en jaksanut enää ajaa Härmään..:) Edellisyönä tuli nukuttua vielä niin huonosti. Mutta nyt jaksoi bloginkin päivittää..:) Sain oikeen ahaa-elämäyksen Karkussa kun näki niin älyttömästi waleseja ja vielä melko samanikäisiä Börjen kanssa, että kyllä se Börje vaan onkin vielä kersa..:) Välissä tuntuu, että vaadinko mä siltä ihan liikaa kun se on kumminkin vasta 20kk. Mutta nyt tulee taas näyttelyistä taukoa ja pääasiassa hengaillaan kotona. Nellikin päätti aloittaa juoksun nii tulee vähän mielenkiintoa Börjen päiviin :)

2 kommenttia:

  1. Vitsi tuo Woodyn perhepotretti on melko komeeta kateltavaa! :) Hieno tulos Börjelle ja onhan se komia poika :)

    VastaaPoista
  2. Joo kyllä Woodyn pojat on komeita..:) Toisaalta hyvin erilaisia, mut silti taas niin samanlaisia :)

    VastaaPoista