Neswing walesit

Neswing walesit

tiistai 11. joulukuuta 2012

6.-9.12.2012 Tre&Hesa vol 2.

Messariaamuna heräiltiin kuuden aikoihin ja lähdettiin jo aika hyvissä ajoin näyttelypaikalle. Onneksi, sillä kehien reunat täyttyivät tosi nopeasti näyttelyhäkeistä ym tavarasta. Junnupoikia taisi olla 10, myös Börjen velipojat Buddy ja Viljo olivat kehässä sekä tietenkin Maritan Toivo. Börje oli tosi väsyneen oloinen. Olin kehässä tyytyväinen kun se liikkui kivasti ja seisoi kun tatti paikallaan. Tuomarina oli ruotsalainen Ragnarson Patric. Tuomari saneli arvostelua ja sitten tuli luokseni ja sanoi, että "Koira on erinomaista tyyppiä ja todella kaunia, mutta tänään tuloksena EH, sillä se on aika flegmaattinen ja itsevarmuus ei ole tänään kohdallaan.." MITÄ?!? Mä en aluksi meinannu uskoa kuulemaani, mut tottahan se oli.. Börje ei oikein ollut yhtään oma itsensä. Vein sen häkkiin ja Börje nukahti melkein välittömästi ja nukkui mooonta tuntia näyttelyhäkissä. Torstaiaamuna lähdetty reissuun ja tosiaan monen koiran kanssa ja tekemistä on piisannut, ihmekkään jos ei niin jaksa innostaa ja kiinnostaa..:) Börjen veli Buddy sai ERIn ja oli JUN ERI4. Viljo sai myös EH:n ja niin sai Toivokin. Wiia oli hienosti JUN ERI3. Klo 16 asti näyttelyissä ainakin meni kun katsottiin kaikki luokat ja vähän käytiin shoppailemassa. Sitten kotiin, koirien pieni ulkoilutus ja koirat huilaamaan.
 Kuva Anne Tervonen
Kuva Aino Väyrynen

Sunnuntaina messari jatkui. Börje oli heti aamusta paremmalla päällä, kun pääsi leikkimään suloisen Jasnan kanssa..:) Börje ei vaan ymmärtänyt miksei niitä päästetty keskenään juoksentelemaan niinkuin viimeeksi Forssassa..:) Valloituksestaan tyytyväisenä Börje jaksoi vähän paremmin kehässä..:D Junnupoikia taisi taas olla ainakin sen 10kpl. Börje oli vähän energisemmällä päällä, onneksi. Nyt häntä jo heilui kun tuomari tuli katsomaan, jossain vaiheessa kehässä olessa taas Börje alkoi vähän tympääntyä, mutta esiintyi kuitenkin ihan hyvin. Tällä kertaa tuomari antoi ERIn..:) Sitten kilpailtiin juniori voittaja tittelistä. Me kuljettiin ensimmäisenä, jee titteli oli ihan ulottuvilla. Sitten viimeiselle kierrokselle tuomari siirti meidän eteen ruotsalaisen Welford's Jesmond Waterfallin ja näin.. Óltiin siis juniori luokan toisena ja saatiin SA..:) Ja titteli meni nenän edestä..:D Päästiin vielä kuitenkin PU-kehään. Börje meni tyytyväisenä häkkiin odottamaan ja nukkumaan. Isosta PU-kehästä meidän käteltiin melko nopeasti pois, mutta nyt olen tyytyväinen ERIin ja SA:han. Börjen isukki oli molempina päivinä PU1 ja VPS.. Sirpa lohkaisikin hyvin kun kerrottiin, että Börje tuli junnupoikien toiseksi, hän sanoi että, "No Börje oli paras suomalainen junnupoika" :D Hah.. Tottahan tuokin..:) Mä yritin ehdottaa josko saataisi se vara-juniori voittaja..:D Vähä niinku varaserti..:) Ei vaan näyttäny tulevan..:P Wiia sai tänäänkin ERIn ja Toivo EH:n. Toivokin alkoi olla todella väsynyt pitkästä reissusta. Tänäänkin seurailtiin lähes loppuun kehät, juuri kun kasvikset alkoi lähdettiin hakemaan Nelliä ja Metteä Keijon Koirahoitolasta..:) Ja sitten kotia kohti! Illalla seiskan ja kasin välissä oltiin kotosalla.. Onneksi nyt ei oo hetkeen mitään reissua tiedossa, me vaan makoillaan koirien kans kotona eikä tehä mitään..:) No ehkä jotain...joskus...jos jaksaa...:)

 Kuva Anne Tervonen
 Kuva Aino Väyrynen

Suuri kiitos Annelle ja Keijolle majapaikasta ja Keijolle etenkin taas koiranhoidosta..:) Kiitos myös kaikille mukana olleille..:) Mukava oli taas nähdä kaikkia..:) Ehkä ensi vuonna taas nähtäillään näyttelyissä ym tapahtumissa.. Meille tulee nyt kyllä pienoinen näyttelytauko..:) Katotaan kauanko sitä malttaa pysyä poissa..
p.s. Oon hirveen onnellinen kun molempina päivinä arvostelussa luki lopussa: "Hyvin esitetty". Jee! Niin se varmaan luki kaikilla, mut mulla ei oo vielä koskaa ennen lukenu niin..:D :D Vähästä onnellinen??

2 kommenttia:

  1. Börje on kyllä hieno poika! Kuvissakin niiiin komee! Kyllä me Taikan kanssa täällä kuolataan kilpaa :D Helmi ei tajua muuta ku mustien poikien päälle... ;) Mä aina jututan Taikaa kehässä ja sen reunalla kun odotetaan omaa vuoroa tai kehään paluuta, pitää Taikan iloisena ja usein hymyilee tuomarillekin sitten tosi iloisesti kun se tulee taputtelemaan :)

    VastaaPoista
  2. Joo mäki jututan, mut Börjen ilme oli het sen näköönen et "No heh", pari hännän heilautusta ja sit se oli taas ihan "Hohhoijjakkaa..Talk to the hand"..:) Ärsyttää vaan se miten tuomari sen tulkitsi.. Vaikka no miksei se tavallaan sit ollu itsevarmuuden puutettakin.. Tai nii.. No oli miten oli.. Minäkö katkera..?:D Börjestä ei nyt vaan ihan ekana tuu mieleen mikään arka-poika..:D Taika vois vähä laitella ittestään kuvia Börjelle, seisotus ym..:) Sais Börjeki vähä silmäniloa..:)

    VastaaPoista