Neswing walesit

Neswing walesit

lauantai 27. lokakuuta 2012

Seinäjoen KV 27.10.2012

Tänään oli näyttelypäivä pitkästä aikaa ja vieläpä kotinäyttelyt. :) Molemmat koirat olin ilmoittanut, Nelli oli ekaa kertaa käyttöluokassa.. Maritalla oli Minttu, Mette, Toivo, Nanna ja Frodo. Hyvä edustus Elonkerjuulla. Anne ja Keijo olivat tulleet Hesasta, joten tietty myös Wiia oli ilmotettu.. Maritalla oli myös kasvattajaryhmä ilmotettuna. Tuomari oli Norjalainen Buvik Anne Livo ja hän oli melkoisen tiukalla päällä eikä SA:ta jaettu kun 7 koiralle. 23 walesia oli ilmoitettu ja 21 tais olla paikalla. Kehä oli niin perseestä, ympärillä tosi ahdasta kun käytävä oli vain yhdellä reunalla, kuvia ei juurikaan pystynyt ottamaan..:( Ainakaan hyviä. Börje ja Toivo olivat kahdestaan junnukehässä, Börje ERI1 ja Toivo ERI2, SA:ta ei jaettu. Frodo oli nuortenluokassa ja sai H:n. Wiia ja Nanna olivat molemmat junnuissa kahden muun lisäksi. Wiia voitti junnutytsyt ollen ERI1, Nanna oli EH2, SA:ta ei taaskaan jaettu. Mette oli nuorissa yksin, ollen EH1. Nelli käyttöluokassa ERI2, tässä luokassa ykkönen sai SA:n ja sai sertin ollen PN3. En vain muista koiran koko nimeä, Didilcom's Hen kuitenkin. Minttu oli VAL ERI2 SA ja PN2, vara-cacib-->CACIB. Kuvia päivästä on tosiaan vähän, koska järkevää paikkaa kuvaamiselle ei ollut. Arvostelut on ruotsiksi ja Börjen arvostelusta sain vähän selvää, mutta Nellin arvostelusta en tajua puoliakaan, koska osaa sanoista ei sanakirjojen mukaan ole olemassa.:D Sihteeri myöskään ei ole käyttänyt pisteitä/pilkkuja, joten sekin jo vaikeuttaa käännöstä.


"Kiva kokonaisuus,  oikeat mittasuhteet. Vielä kovin ”kehittymätön” (ofardig?) kaunis maskuliininen pää.
Oikeanlaiset korvat. Erittäin hyvä kaula ja lapa. Normaalit kulmaukset edessä ja takana. Luusto vielä kehittymätön rintakehässä. Liikkuu vakaasti. Ikäisekseen erinomainen turkki ja väri. Mukava luonne."


Nellin arvostelu: "Trevlig helhet far huvud amingen snipis nosparti mycket bra hals och skuldra lite öppen i sin vinkling fran och bak bra bröstkorg ngt sluttande kors rör sig stabilt kunde haft en bättre steglängd för dagen ngt kort i pälsen bra färg trevlig temp."
Jos joku tuon osaa suomentaa, niin mulle saa laittaa käännöstä tulemaan..:D Ymmärsin kyllä, että kiva kokonaisuus...hyvä kaula ja lapa....hyvä rintakehä... Hieman viisto lantio.. avoimet kulmaukset?...liikkuu vakaasti...mukava luonne... ja muuta en sit oikee ymmärtänykkää, jos nyt nuokaa meni oikein..:)

Niin ja kävin Maritan kasvattajaryhmässä esittämässä Meten ja KP:han Elonkerjuun sai! :) Hienoa!
Menin vielä iltapäivällä Maritan luokse, siellä meillä oli 8 walesia..:) Vauhtia piisasi.. Lähdettiin vielä metsään lenkille ja siellä waleseja oli 9, kun Taavikin tuli mukaan..:) Tosi kiva nähdä niin monta walesia rallittamassa täysiä lumihangessa..:) Kiitos taas hyvästä seurasta mukana olleille..!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti