Neswing walesit

Neswing walesit

lauantai 25. elokuuta 2012

Seinäjoen RN 25.8.

Vihdoin ja viimein oli meidän "kotinäyttelyt" :) Kerrankin sai lähteä paikalle niin, että matka kesti 5min..:) Mulla oli mukana Nelli ja Börje. Maritalla oli Mette & Toivo ja Annella Wiia. Toivo oli ainut pentu ja sai KP:n ja oli näin ollen ROP-pentu. Börje oli PU2 ja sai SERTin. Wiia oli PN2 ja sai vara-sertin. Mette oli NUK ERI1. Nelli AVK ERI3. Erinomainen päivä siis.:)
Börjen arvostelu: "Erinomainen nuori uros. Kaunis pää & kaula. Ikäisekseen hyvin kehittynyt runko. Erinomainen ylälinja. Hyvä asent. Hyvin kulmautuneet raajat. Erinomainen karvapeite. Kaunis väri. Liikkuu hyvin. Hieman varovainen, miellyttävä luonne. Hyvin lupaava nuori uros."
Nellin arvostelu: "Hyvin rak. narttu. Voisi rungoltaan olla hieman pitempi. Kaunis ilmeinen pää. Hyvä kaula. Ylälinja voisi olla vieläkin parempi. Hyvä asent. raajat. Kaunis hyvälaatuinen karva. Liikkuu hyvin. Miellyttävä luonne." Nellistä pari kuvaa alla. Kun hain arvostelua tuomari sanoi, että venytä hieman sitä koiraasi, niin hyvä..:) Arvostelusta päätellen Nelliä tarkoitti..:) Nelli on seistessä ruvennut "vääntämään" itseään jännästi ja siksi se näyttää lyhyemmältä mitä se onkaan, ja voihan se hieman lyhyt toki ollakkin. Näyttää vaan enemmän lyhyeltä kun se ei seiso kunnolla.. Pirskatti..:)



 Kuva Marita Jääskä
Kuva Marita Jääskä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti