Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kuopion KV

Juuri kotiuduttiin koirien kanssa Kuopiosta. Olin ilmoittanut molemmat perjantaille ja lauantaille. Tahkolla meillä oli mökki, jossa oltiin 7 ihmisen ja 7 koiran voimin..:) Hieman jo mietiin viitsinkö Nelliä viedä kehään, koska meidän neiti on päättänyt tosissaan ne karvat pudottaa ja se on aika naku-walesi tällä hetkellä..:) Onneksi kuitenkin kehään mentiin.:)

Perjantaina Börje oli PU2 ja sai sertin ja oli ROP-juniori! :) Isä Woody oli PU1, tuomarikin oli ällikällä lyöty poikien yhdennäköisyydestä.:) Nelli oli bikiniturkissaan upeasti PN4!! Börjen sisko Elli oli hienosti JUN ERI3, Elli on niin nätti tyttönen..:)

 Tässä "kamppaillaan" PU-sijoituksesta..:) Kuva Satu Perttula
 Naku-Nelli esiintyy :) Kuva Satu Perttula

Lauantaina Börje oli JUK ERI1 SA, PU-kehässä ei sijoitusta ja sertin sai Wild Fellow's Moonlight Shadow, joka valioitui!! Onnea paljon kasvattaja-Minnalle ja omistajille! Nelli oli AVO ERI 1, mutta ei SA:ta tänään. Tosi tyytyväinen silti olen..:) Hyvät tulokset molemmat saivat!

 Kuva Satu Perttula
Ilme kertoo kuinka paljon näyttelyt kiinnostaa :D Kuva Satu Perttula

Sunnuntaille en tosiaan enää ollut ilmoittanut ja ihan kavereita oltiin kannustamassa..:) Kävin ensin seuraamassa walesikehän ja sitten katsomaan meidän mökkiseurueen amerikanakitakehää ja kannattikin jäädä katsomaan, sillä Roxy (Midian's Rosy Roxanne) oli PN2 ja sai sertin ja varacacibin! :) Jeee!


Kaunis Roxy-neiti pistää parastaan PN kehässä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti