Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Viime syksyn tiivistelmä

Viime vuonna tuli tosi huonosti päivitettyä blogia. Tietokonetta tulee nykyään niin harvoin laitettua päälle, että päivittämiset jää. Facea ja instagramia tulee päivitettyä hieman useammin. Syksy meni metsästäessä, koiria treenatessa, loikoillessa ja kokeissakin.



Elokuussa alkoi kyyhkystys ja saalista tuli hyvin. Börje, Sky ja Klaara pääsivät mukaan ja koirilla olikin aika työntäyteinen päivä. Suurena apuna olivat. Päivän päätteeksi Sanni ja Marko kävivät vielä etsimässä muutamat linnut.

Börje

Sky

Sky&Börje

Meirän poppoo, jahdissa oli muitakin kyllä mukana 

Elokuussa Sky suoritti hyväksytysti vesityökokeen! Loistavaa :) Nyt vielä treeniä treeniä ja toivottavasti joskus SPME-kokeeseen. :)

Sannilla oli hieno mejävuosi viime vuonna. Syyskuussa Sanni osallistui piirimestaruuskokeisiin ollen kovassa noutajaporukassa upeasti PM4 VOI 46 tuloksella. Lokakuussa springerspanielien mestaruuskokeessa Sanni oli toinen VOI1 44p. Lakeuden spanielien mestaruuskokeessa elokuussa Sanni oli ensimmäinen VOI1 48p. Härmän kennelkerhossa ensimmäinen VOI1 49p. Lisäksi Sanni saavutti FI JVA ja SE JVA tittelit. Hurjaa menoa Markolta ja Sannilta!

Börje pääsi Springeri-lehden kanteen ja Sanni oli keskiaukeaman tyttö, kun lehdessä oli mejä pääaiheena. :)


Ompas tuttu naama kannessa :D
Syyskuussa oli Lapualla Junkkari-tapahtuma saksanseisojille. Klaaran lähes koko sisarusparvi yhtä koiraa lukuunottamatta osallistui Junkkariin :) Pellolta Klaara sai NUO0 tuloksen, ulkomuotokatselmuksessa ERIn ja jatkoon. Kaiken kaikkiaan vloppu oli hieno koko Ujosuon porukan kanssa. Muutamille tuli pellolta tulos ja kaikille hienot arvostelut ulkomuotokatselmuksessa. Klaaran sisko oli loppujen lopuksi Paras Narttu 2! Koko Ujosuon jengi oli PN kehässä :)


Elokuussa kävin Skyn ja Klaaran kanssa MH-luonnekuvauksessa. Mielenkiintoista oli seisojan kanssa, kun aiemmin kokemusta vain waleseista :)

Syksyllä tuli treenailtua muiden settereiden, seisojien ja spanielienkin kanssa. Porukassa on hyvä treenata, se opettaa koiraakin kärsivällisyyteen paljon. Oppia ja kokemusta tullut itselle myös kovasti.



Klaaralla oli syksyn aikana Junkkarin lisäksi kaksi KAER-koetta avoluokassa. Ensimmäisessä kokeessa mä ohjasin ja saatiin tulokseksi AVO0, meni pitkälti mun kokemattomuuden piikkiin. Mut hyvä kun mentiin niin sai kokemusta koetilanteesta itsekin. Joni vei Klaaran KAER kokeeseen joulukuun alussa ja sieltä tuloksena AVO2. Eli noususuunnassa :D

Joulukuuhun mahtui myös surua, kun jouduttiin lopettamaan meidän venäjänajokoira 7kk ikäisenä :( Raukalla esiintyi perinnöllinen vika ja se ontui hurjasti loppuajasta. Oli kyllä kova paikka, mutta ei näille mitään voi. Joskus väkisinkin sattuu omalle kohdalle..



Muuten ollut normaalia eloa ja oloa. Härmässä on niin hyvin lunta, että viime aikoina on tullut paljon hiihdettyä koirien kanssa. Pysyvätpä ainakin hyvässä kunnossa, niinkuin itsekin :D




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti