Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Näyttelyviikonloppu

Viime viikonloppuna käytiin Markon, Sannin ja Skyn kanssa Oulun ja Kokkolan KV näyttelyissä. En ole juuri tietokonetta viime vlopun jälkeen aukaissut niin päivittäminen on jäänyt. Mutta siis lauantaina suuntasimme Ouluun, tuomarina Dekaristou Maria-Marionka, Kreikka. Sky sai ERIn ja SA:n voittaen junioriluokan. PU-kisassa putosi pois neljän parhaan joukosta, mutta sai varasertin eli tavallaan oli "PU5". Sanni voitti myöskin junioriluokan ja sai SA:n. Paras narttu kisassa Sanni oli PN3 saaden myös varasertin :) Niin lähdettiin kotiin ja kotimatkalla piti tietty piipahtaa Kärkkäisellä.

Sunnuntai aamuna suunnattiin sitten Kokkolaan, tuomarina oli Tarmo Viirtelä. Tuomari oli ilmeisesti aika lähiaikoina saanut luvat myös walesien tuomaroimiseen, sillä Sky oli ensimmäinen koira kehässä. Tuomari tutki koiran ja saneli arvotelun jonka jälkeen tuumasi: Ensimmäinen walesi jonka olen arvostellut ja näin upea! Hän kätteli mua ja sanoi, että ERI ja SA :) Vau. Minä häkeltyneenä kiitin ja jäin odottamaan PU-kehää. Sky oli PU1 ja sai SERTin :) Juniori kun ei voi vastaanottaa CACIBia, niin se siirtyi hienolle urokselle (Buumin Joker Card "Paavo") joka oli PU2 :) Pojat ovat myös sukua, sillä  Paavon äiti on Skyn isänäiti! Komeaa sukua siis :)
Sitten Sannin kanssa kehään. Sannikin sai ERIn ja SA:n ja maininnan kauneudesta kättelyn kera :) PN-kehään kun mentiin niin tuomari siirsi vanhemman nartun suoraa Sannin eteen ja pyysi menemään kierroksen ympäri. Kun tulimme kierrokselta tuomari yllättäen pyysikin meitä vaihtamaan paikkoja ja menimme uuden kierroksen. Sannille näytettiin PN1 paikkaa :D Olin aivan häkeltynyt. Sanni sai SERTin. Sitten Sky ja Sanni molemmat kehään. Marko pääsi handlaamaan Sannia :) Kierrettiin rinki ja Sky oli ROP :) Tuomarilla oli taas hieman hankalaa valita näiden väliltä, mutta uros yleensä on hieman isompi ja näyttävämpi niin Sky oli tällä kerralla ROP. Aika yllätys näitä junnuilta :D

VSP Standard-Bearer Swan Lake & ROP Standard-Bearer Skywalker. Kuva Mikaela Strömberg

Sannin 14kk viikonlopun palkinnot. Kuva M. Juntti

Skyn 14kk viikonlpun palkinnot. Kuva M. Juntti

Sanni liikkeessä <3 kuva M. Juntti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti