Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Sateinen viikonloppu, mitäpä muutakaan kuin metsään!

Eileen hieman tihkaisi, kun piti vesisateessa lähteä verisientä ulkoiluttamaan. Mutta ei enää tänään! Huippu hyvä treeni, kun on satanut lähes putkeen sen 4 päivää. Marko teki Skylle jäljen, maasto oli melko avoin ja kallioinen, joten tuuli pääsi mukavasti levittämään veren hajua. Ekan pätkän aukio hieman pöyritti, mutta muuten Sky pysyi jäljellä hyvin. Onneksi tämän poika tykää uimisesta sillä muutama kohtuu iso "lätäkkö" sattui tielle mistä Sky ui yli :D Ja minä pompiin mättäitä pitkin. Sorkka löytyi, hyvin meni :)

Mä tein Sannille jäljen missä oli katko ja makaukset keskellä jälkeä. Sannin meno on jälkitarkka, Eka kulma ongelmitta. Katkon kohdalla jatkavat eteenpäin, mutta kehoituksesta Sanni palaa jäljelle ja selvittää katkon hyvinkin suoraan. Kolmannella pätkällä lähti lehtokurppa jäljen vierestä. Sanni pysähtyy kieltoon, mutta selkeästi kierrokset nousivat. Odotellaan pieni hetki, että koira tasaantuu, kehoitetaan "Jälki" ja Sanni jatkoi jäljestystä. Viimeinen kulmakin hyvin. Sanni merkkasi kaikki makaukset, joskin viimeisen aika pikaisesti ja löysi kaadon :) Tosi hyvä treeni! Vesisade+riistalintu. Voiko muuta paljon toivoakkaan :D

Börje ei ole tänä vuonna vielä kokeisiin päässyt, niin piti senkin kanssa kokeilla kuinka jäljestys menee. Börje jäljesti yllättävän paljon ilmavainulla, mutta silti tarkasti. Yllättävänkin jälkitarkkaa menoa. Ikä on selkeästi tuonut rauhallisuutta. Börje meni tasaista vauhtia, merkkasi makaukset, kulmat ilman ongelmia, katkonkin selvitti hyvin. 3. osuudella tuli lintujen hajut. Kielsin kerran ja kehoitin jäljelle. Börje palasi ja jäljesti varmasti kaadolle asti. Börjemäisesti sorkka suuhun ja kehujen saattelemana autolle :D Börjen jäljestys oli tasaisen varmaa tekemistä niinkuin normaalistikkin :) Vaikka taukoa kokeista on ollut jo liki kaksi vuotta! Oho, kylläpä aika menee.

Uusi kompassikin tuli! Tänään pääsen sitä ulkoiluttamaan "tosi toimiin" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti