Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Kuulumisia pitkästä aikaa :)

Katsoin, että blogia on tullut päivitettyä viimeeksi jouluna. Toisaalta tässä ajassa ei ole tapahtunut mitään mainittavaa niin siksi ei ole tullut kirjoiteltua. Ihan perustreeniä koirien kanssa :) Sky-poika on edelleen meillä ja on osoittautunut erittäin taitavaksi noutajaksi :) Tottahan sitä noutoa treenattukin on, tokikaan riistalla en ole vielä kokeillut kun Uutena Vuotena pakastin meni ja suli :( näin ollen KAIKKI treenilinnut, sorkat, lukuiset siivet, rusakko ja veret menivät pilalle. En siis heti huomannut pakastimen sulamista, vasta sitten kun oksettava haju paljasti tapahtuman. Eikun yhteys tuttuihin metsästäjiin ja haaska metsään :D Yök.

Sanni harrastelee aktiivisesti Markon kanssa, pelastuskoirapuoli näyttää kaksikkoa kiinnostavan. Agilityä ovat treenailleet loppuvuodesta asti. Me ollan sitten tehty yhdessä enemmän metsästyskoulutusta. Eileen juuri otettiin pysähtymistreeniä laukausten kera. Laukauksista ei mitään vaikutusta kumpaakaan kersaan ja noutoon sännättiin vauhdilla :) Sannilla oli eka juoksukin tuossa pari viikkoa sitten ja jouduttiin kolme viikkoa olla erillään. Nyt ollaan taas päästy treenailemaan ja tekemään yhteisiä metsälenkkejä ryhmä rämän kanssa. Marko onkin ottanut lenkeillään hienoja kuvia Sannista

Oltiin Veijon ja koirien kanssa lammen jäällä, me tietty luistimilla :) Kaunis sää ja kirpeä -18

Sanni. Kuva M. Juntti
Kuva M. Juntti
Kuva M. Juntti
Kuva M. Juntti
 Alla kuvia koko koplasta, kun oltiin lammen jäällä pyörimässä:Tammikuun aikana muutettiinkin. Saatiin vähän isompi kämppä ja takapiha, mikä helpottaa kovasti koirien kanssa. Ennenkin olen tässä samaisessa kolmiossa asunut. Tehtiin tosiaan remppaa tähän ja muutettiin heti kun saatiin valmiiksi.

Kuva meidän "uudesta" olohuoneesta, Sohvatyynyt löysivät heti paikkansa ;)
Aloitin alkuvuodesta walesinspringerspanielien jalostustoimikunnassakin. Eihän mulla tosiaankaan ole kokemusta, niin kuin monella vanhemmalla kasvattajalla, mutta kerta kaikkiaan muita halukkaita ei toimikuntaan ollut ja mua sitten pyydettiin. Pyrin siihen, että hoidan mulle annetut tehtävät ja mahdollisesti saataisiin lisää infoa walesien terveydestä ym. Toivottavasti pystyn tehdä erilaisia taulukoita ja listoja ym. mihin aiemmin ei ole muilla ollut niin hirvesti aikaa. Mielenkiintoista jalostustoimikunnan homma kyllä on. Nyt siis kaikki täyttämään terveyskyselyn Springerspanielit Ry:n sivuilta ;) Tuleviin jalostustarkastuksiin pitäisi myös kerätä rahaa, joten joskos niitä sitten ideoisi ja toteuttaisi. Kaikki apu otetaan vastaan. :)

Tänään oli Lakeuden Spanielit Ry:n vuosikokous ja yhdistys jatkaa edelleen toimintaansa kuten muinakin vuosina. Sielläkin pitäisi toimintaa järkkäillä.. Huh, saa nähdä kuinka tässä aika riittää kaikkeen, ainakin viikonloput rupeaa loppumaan kesken :D

Kevät ja kesä tuovat tullessaan näyttelyitä, kokeita, koulutuksia ja kursseja, joten eiköhän tässä lisää päivitettävää ala pikku hiljaa olla :) Viime vuosi kun tuli huilattua pitkälti kokeista ja näyttelyistä niin tänä vuonna uudella innolla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti