Neswing walesit

Neswing walesit

lauantai 8. marraskuuta 2014

Kuulumisia lokakuulta

Olin Seinäjoen KV:ssa handlaamassa Elonkerjuun Maritan kasvatteja ja hänen omistamia koiria. Omia koiria en näyttelyyn ollut ilmoittanut. Ekana kehään mentiin Taran (Vivamind's Escada) kanssa, joka oli ROP-pentu. Seuraavaksi kehään menin Venlan (Elonkerjuun Melodia) kanssa. Venla sai ERI:n. Pipari (Elonkerjuun Pianissimo) sai ERI:n, SA:n ja loppujen lopuksi oli "PN5" ja sai varasertin. Mukava oli pitkästä aikaa pyörähdellä kehässä..:) Aino oli kuvaamassa joten kuvia Seinäjoen näyttelystä löytyy www.walesit.kuvat.fi.

Nellin pentu Aatu (N. Apex Of Snowdon) kävi lonkkakuvissa ja tuloksena B/B. Lisäksi silmät tutkittiin ja ne oli terveet! :) Hienoa! Kiitos Aatun omistajille!! Kävin trimmaamassa Aatun pari viikkoa sitten ja Aatu on kyllä niin ihanan iloinen koira. Nauttiin perheen lasten huomiosta kympillä :)

Nuca (N. Arwens Fairytale) on ollut metsällä. Nappasin kuvan facebookista omistaja Jaakon sivuilta :)


Alfonsilta (N. Amazing Offa's Wall) sain myös kuulumisia. Kovasti poika tykkää metsässä kirmailla ja sainkin kivan kuvan marjastus reissulta :)

Alfons 1v8kk
Börjenkin pennuista olen saanut kuulumisia aina tasaisin väliajoin. Kiitos siitä Virpille! :) Kovasti pentujen kanssa treenaillaan tottelevaisuutta ja metsästyskoulutuksen saloja :) Parempaa opettajaa eivät olisi pentujen omistajat voineet saada..:) Silloin tällöin porukka treffaa ja Virpi pitää yhteistreeniä. Todella hieno juttu! Kumpa joskus aikataulut sopisivat ja pääsisin itse mukaan..:) Börjen pentu Usva kävi meillä trimmauksessa, paljonhan trimmattavaa noin nuoressa ei vielä ole, mutta hyvä se on pentu opettaa trimmaukseen mahdollisimman pienenä. Nätisti Usva tyytyi kohtaloonsa ja makoili trimmipöydällä ;)

Börje, Nelli ja Usva (kukahan noi mun omat koirat trimmais? ;))

Nellille ja Börjelle kuuluu hyvää. Ne on nautiskelleet ansaituista vapaapäivistä. Nyt ei olla harrastettu mitään ihmeempää, perus juttuja vaan treenailtu kotosalla. Onneksi ne eivät ole tähän muuttuneeseen elämäntilanteeseenkaan reagoineet ihmeemmin. Mielestäni Nelli oli kesäkuussa muuton jälkeen aluksi vähän ihmeissään, Börje nyt on aina onnellinen siellä missä mä oon :) Mutta onneksi Nellikin on ollut jo kuukausia ihan oma itsensä eikä ero ja muutto näyttänyt vaikuttavan siihen ihmeemmin :) Mulla taas on ollut erittäin helppoa vaan kahden koiran kanssa :) Usvan näkeminen aina saa kauhean pentukuumeen päälle, mutta onneksi on tuo järjenääni vieressä sanomassa, että harkitses nyt vielä..:D Ainakin nyt toistaiseksi mennään eteenpäin tällä kokoonpanolla, katsotaan joskos joskus sitten..;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti