Neswing walesit

Neswing walesit

lauantai 4. lokakuuta 2014

Nuorten koirien katselmus Alahärmässä

Järjestin 28.9. nuorten koirien katselmuksen Härmässä. Aloitetaampa ensin siitä, että katselmuksia piti olla samana päivänä kaksi.. Toinen Sastamalassa ja toinen Härmässä. Välimatkaa näillä paikoilla on 250km, joten ajattelisi, että ne eivät osallistujia toisiltaan veisi.. Noh kuitenkin Härmän katselmus järjestettiin 8 koirakolla.. Sastamalan katselmus peruttiin..:( Ei ollut osallistujia riittävästi.. On se kumma homma! Mä en oikeasti ihan täysin tajua, kun puhutaan käyttökoiraroduista, että miksi ihmisiä ei kiinnosta ne käyttöominaisuudet.. Huolestuttavaa.. No ei siitä sen enempää. Tästäkin asiasta voisi vämmätä niin paljon kuin jaksaa..

Noh joka tapauksessa meillä oli mukava päivä. Fiilis oli rento, sää suosi ja paljon tuli oppia.. Tuomarina katselmuksessa oli kokenut spanieliharrastaja Mauri Koivuporras. Paikalla oli 7 walesia ja yksi turbo enkku. Maritan kasvatteja oli paikalla 3 + Mona, mun kasvatteja oli yksi. Kiva kun Janne ja Aatu lähtivät Vaasasta! :)

Mä en nyt ehkä kerrokkaan päivästä sen enempää, kun siitä saadaan varmaan lukea myöhemmin jostain muualta..:)

Aloin päivän jälkeen miettiä, että olisi mahtava järjestää IKÄRAJATON Haastaja-katselmus.. Tähän Härmän katselmukseen saivat osallistua vaan 2013 syntyneet. Tympeää kun oman koiran kanssa olisi kiva tehdä jotain tämän tyyppisiä.. Taipparit voi käydä vaan kerran, SPME-kokeeseen ollaan liian huonoja ja nuorten koirien katselmukseen Börjellä ja Nellillä on ikää liikaa.. Mejä on taas ihan erilaista. Joku Haastaja-katselmuksen tapainen juttu olisi NIIN mielenkiintoinen. Se olisi epävirallinen, mutta siitä saisi arvostelun ja kommentteja mitä jatkos kandee tehdä.

Noh, mutta ei tästä tän enempää..:) Palataan asiaan!

Katselmukseen osallistuneet + tuomari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti