Neswing walesit

Neswing walesit

maanantai 5. toukokuuta 2014

Mejää ja näyttelyitä

Johan oli tapahtumarikas vapun aika.. Vappuna eli torstaina kävin tekemässä mejä-jäljen, sillä perjantaina meillä oli kokeet. Mukava sää torstaina.. Noh perjantai-aamuna Börjen mukaan ja Kauhavalle kokeeseen. AVO-koira meni ensimmäisenä, koiran ollessa jäljellä rupesi satamaan rakeita.. Mielenkiintoista. No raesade loppui, sitten tuli meidän vuoro jäljelle. Eka osuus meni mukavasti, vähän ennen kulmaa pyörittiin, kun siinä oli tuoreita jälkiä, mutta Börje sai koottua ajatuksensa ja jatkettiin. Tokalla osuudella alkoi tuulla pirun kovaa ja sataa lunta.. Joopa joo.. Eikun huppu päähän ja tiukentaa jälkiliinasta otetta. Tuuli painoi välillä Börjeä sivuun ja voi jee mitä pyörimistä. Kuitenkin aina oikea suunta löytyi. Katko oli vipalla osuudella ja siinä kans tovi pyörittiin kunnes oikea suunta löytyi. Vipa osuus mentiinkin vauhdilla. Börjestä näki, että se haistoi kaadon jo kaukaa kun tieltäpäin tuuli, yhtä äkkiä tuuli muutti suuntaan ja lumi meni vaakatasossa oikealle, mentiin monta metriä kaadon ohi, tuuli kääntyi taas, käveltiin kaadon ohi vasemmalle.. Siinä taas poukkoiltiin aikamme. Takaraivossa jyskytti, että kohta on aika täys.. Yhtä äkkiä huomasin, että jahas Börje on sorkalla. Oltiin menty ohi pariinkin otteeseen, mutta en itsekkään sitä ollut nähnyt.. Börjehän oli onnellinen löydöstään, hetken se siinä heilutteli häntäänsä, sitten tassulla pyöräytti sorkkaa ja nappasi sen suuhun ja vei sen tuomarille..:D :D Hauska :) Aika riitti juuri ja juuri.. Huh ja näin ollen VOI1 sieltä tupsahti..:) Oli kyllä niin haastava keli, että huh huh.. Olin itse flunssassa ja kunto meinas loppua kyllä kesken.. Tuomarikin sanoi, ettei koskaan ole nähnyt vastaavaa keliä mejä-kokeessa. Aika riitti juuri ja juuri.. Huh ja näin ollen VOI1, 40 pistettä sieltä tupsahti..:)



Lauantaina käytiin Kalajoella ryhmänäyttelyssä, sinne olin ilmottanut Nellin. Nelli sai EH:n, tuomarin mielestä sen olisi pitänyt pitää pää korkeammalla juostessa, niin ja häntääkin vissiin?? Okei..:D Arvostelu on nyt kotona, pitää se myöhemmin kirjotella tänne.

Sunnuntaina oli Maalahdessa näyttely, menin sinne vaan apuihin. Omia koiria en ollut siis ilmoittanut. Siellä oli 4 koiraa Maritalta ja 6 koiraa Standard-Bearer kasvattaja Suvilta. Kaikenkaikkiaan 15 walesia oli ilmotettu. Kehässä kävin pyörähtämässä useampaan otteeseen, mieleenpainuvin oli PU-kehä, missä handlaamani koira oli Paras Uros..:) Paras narttu kehässä handlaamani narttu oli PN2. Jäin Suvin kanssa vielä loppukehiin. Hänen uroksensa (S-B Captain Jack Pirate), kun oli ROP ja ryhmäkisassa sijoittui upeasti RYP2:ksi, Suvin ROP-veteraaninarttu (S-B Urban Legend) oli BIS-vet 3 ja kasviksessa käytiin, sieltä tuli BIS 3 sijoitus..:) Hyvin siis meni.. Suvin 6:sta koirasta (S-B Caesar, Archer Of The Legend, Courtesan Of Venice, Legend) kaikki saivat SA:n. Laskin yhtä äkkiä autossa, että noin 13 ruusuketta oli laukussa..:D Kävin junnukehässä myös Monan kanssa ja Mona sai EH:n, vielä niin kesken kehityksen mikä oli hyvin arvattavissa..:) Huh, tulihan juostua ja vauhtia piisasi, kun oli monta koiraa..:) Kiitos Suville ja Maritalle + muille hauskasta päivästä (säästä huolimatta)...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti