Neswing walesit

Neswing walesit

lauantai 19. huhtikuuta 2014

Uusi Suomen Muotovalio!!!!

JEEEEEEE!!!!!! Nyt se tapahtui, Börjestä tuli muotovalio! Tänään oli Ylistarossa ryhmänäyttely, tuomarina Paavo Mattila. Heräsin jo aamulla viideltä ekan kerran ja mua jännitti niin älyttömästi. En meinannut enää saada unta kun olin niin paniikissa..:D Mulla ei koskaan oo ollu noin kamalaa jännitystä..:) Matkalla jo mietiin, että en voi itse kyllä kehään mennä. Pilaisin Börjen suorituksen kehässä. Näyttelypaikalla kysyin Sandralta josko hän voisi Börjen handlata ja onneksi suostui.:) Börje meni Sandran kanssa hienosti ja olikin PU2, sai sertin ja valioitui!!!! :) Ihanaa!! Kävin kehässä pyörähtämässä Elonkerjuun Melodian ja Pianissimon (kasviksessa) kanssa sekä Nellin ja PN kehässä handlasin Donzaran Be My Loven.. Nelli sai tänään EH:n. Jännitykseni kaikkosi heti kun tajusin, että Börje saisi sertin..:) Sen jälkeen menin kehään mielelläni.:)

Börje kehässä. Kuva Jari Jääskä

FI MVA Doniol Birds Beware

Arvostelu:
"Erinomainen uros. Kaunis pää ja ilme. Erittäin hyvä kaula. Sopusuhtainen runko. Hyvä luusto. Riittävät kulmaukset. Erittäin hyvä ylälinja. Erinomainen kasvapeite. Liikkuu hyvin. Miellyttävä käytös."

Nellistä mulla ei oo nyt kuvaa, Maritalla voisi olla pitää kysyä.. Tässä kuitenkin Nellin arvostelu:
"Hieman ujosti esiintyvä hyvä narttu. Otsapenger saisi olla selvempi. Kaunis kaula. Etuosa saisi olla enemmän kulmautunut. Rintakehä voisi olla aavistuksen pitempi. Hyvä karvapeite. Liikkuu kohtuullise hyvin. Voisi olla rohkeampi."

Mä en vieläkää käsitä millä tavalla Nelli käyttäytyi ujosti? Se meni nätisti. Seisominen ei vaan kiinnostanut niinkään ja siinä vähän venkoili..:) Mutta häntä heillui liikkuessa jne.. Ei väistänyt tuomaria tai mitään.. No näin tällä kertaa..:)

Kiitos Sandralle älyttömästi Börjen handlaamisesta!!!!! Marita ja Jari kiitos hyvästä seurasta ja kuvista..:)

1 kommentti:

  1. Tää on kyllä niin hienoa, ja et titteli tuli vielä Paawolta! :) Onnea vielä tätäkin kautta :)

    VastaaPoista