Neswing walesit

Neswing walesit

lauantai 19. lokakuuta 2013

Seinäjoen KV

Sellanen näyttely taas... 31 walesia ilmotettu, tuomarina norjalainen Åge Gjetnes. Mulla oli ilmotettuna näyttelyyn Aatu pentukehään, Börje käyttöluokkaan ja Nelli käyttöluokkaan. Aatulla on vähän mörköikää päällä, Börjeä ei taas näyttelyt vois vähempää kiinnostaa ja se laamailee, Nelli taas päätti pudottaa turkkinsa pari viikkoa sitten. Joo.. Aika luottavainen olo mennä näyttelyyn. Meinasin aluksi, että en ota Nelliä edes mukaan, mutta niin moni sanoi, että ota nyt vaan ja eileen illalla sitten yhdeksän jälkeen Nellin trimmasin. Marita oli ilmottanut kasvateistaan Ricon, Roopen, Nemon, Nannan, Riinan ja Mintun ja myös Wiia tuli hesasta Annen ja Marian kanssa. Mä kävin tosta klaanista näyttämässä Ricon joka sai EH:n. Roope sai ERIn, Nemo H:n, Nanna EH:n, Riina ERIn, Wiia ERIn ja Minttu hienosti PN2 ja vara-cacib-->Cacib. Elonkerjuun kasvattajaryhmä myös näytettiin ja sielläkin olin Ricon kanssa. Kasviksesta tuli KP. Tuomari oli tosi tiukka ja antoi hienoille koirille H:ta ja EH:ta.. Aluksi mietityttikin, että mistä tuomari oikein tykkää.

Menin Aatun kanssa ekana kehään. Pikku-poika liikkui hienosti, seisoi max. 2 sekuntia paikallaan ja tykkäs tuomarista paljon.:) Tuloksena upeasti KP ja ROP-pentu!!!! :D Vau!! Alla arvostelu:
"8 månader, mycket lovande valp. Utmärkt proportionero storlek. Välskuret maskulint huvud. Utm. uttryck. Fina öron. Tillr. lång, välansatt hals. Bra överlinje. Tillr. bröstdjup för åldern. Skulle önska lite mera volym i kroppen. Mkt bra benstomme, fina fötter. Skulle önske ngt mera för bröst. Välvinklad fram & bak. Rör sig balanserat. Utm. päls o temperament."
Oon kyllä tosi tyytyväinen tästä arvostelusta <3 :)

KP ja ROP-pentu Neswing Apex Of Snowdon "Aatu"

Sitten kehään Ricon kanssa, joka sai sen EH:n. Helppo koira esittää..:) Ricon jälkeen Börjen kanssa kehään.. Vähä meinas jännittää, kun meillä nyt on ollu tätä kehä ongelmaa.. Koira on kehänlaidalla ihan normaali, mut ku mennään kehään niin ei kiinnosta ei huvita. Tänään esitin Börjen vapaasti ja kyllä sillä häntä heilui ja meni ok, mutta oli niin mööö... Ja tuloksena H..!! Nyt tuli meille näyttelytauko..!! Ja sitten vielä arvostelu.. Huoh..
"Utm storkel o bra proportioner. Vackert, välskuret huvud. Utm uttryck. Kunde haft ngt mindre halshud. Välansatta öron som kunde varit mindre o tunnare. Tillr. lång o välansatt hals. Önskar stramare överlinje, är bakhög. Önskar mer för bröst. Tillr. kroppsvolym o bröstdjup. Utm benstomme o bra fötter. Harmoniskt vinklad. Ngt för bred o tungt musklad front. Välvinklad bak. Otypiskt temperament, har för lite självförtronde. Utm päls o färg." Toi toka vipa lause kyllä taas ottaa niin päähän.. Ja se kertookin kaiken, eli niin itsevarma ja iloinen, kun Börje onkin, niin kehässä se on ihan vittuuntunu suoraan sanottuna..

Doniol Birds Beware "Börje" 2v.
 Sitten naku-Nelli kehään.. Nelli esiintyi iloisesti ja heilutti tuomarille häntää.. Seisottamisesta se ei tänään tykänny yhtään, pysy aika hyvin paikallaan, mut jotenki oli silleen, et älä ny väännä mua miten sattuu..:D Nellille tänään EH. Arvostelu: "Utm storlek. Mkt bra proportioner. Ngt för ädelt huvud. Bra uttryck. Önskar mindre öron. Tillr. lång välansatt hals. Mkt stram överlinje, aningen för avfallande i korset. Önskar mkt bättre för bröst o ngt bättre vinklad överarm. Elegant benstomme. Bra fötter. Stark bakpart, välvinklad. Utm kropps. volym. Är ej i utställningspäls. Rör sig harmoniskt men behöver mer självförtroende. Vacker färg." Hah. Turkki ei näyttelykunnossa..:D Really...:) Täytyy kyllä sanoa, että Nellin kohdalla en ymmärrä tota tarvitsee lisää itsevarmuutta? Siis Nellihän oli niin sinut siellä..:) Kai se sit tuli siitä, kun se ei oikeen tykänny seistä ja siinä laski häntää?

Nelli, Aatu ja Börje

1 kommentti:

  1. Vitsit et tuo Börtsykän seisotuskuva on hieno! Musta tuo itseluottamuskommentti on melko huvittava, varsinki ku tietää miten se MH-kuvaus meni... :D Tuossa alimmassa kuvassa Börtsykkä on kans kyllä niin elämäänsä tyytyväinen ku vaan voi olla :D Ihan mahtava naamanvääntelijä :D

    VastaaPoista