Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Metsästyskoulutusviikonloppu 16.-17.6.

Lakeuden spanielit/springerspanielit järjesti koko vlopun kestävän metsästyskoulutusvlopun Ilmajoella. Kouluttajina olivat Mauri Koivuporras, Marjukka ja Pertti Kotiranta, Petri Karlsson ja Ari Metsäranta. Turbomaista menoa oli kyllä tarjolla..:) Uskomattoman hyvä koulutus, se olisi pitäny käyrä vaan jo pari vuotta sitten..:) on se käsittämätöntä miten jotkut osaa nua koiransa kouluttaa.. Aivan kauhea innostus iski nyt tähän metsästyskoulutukseen. Pitäis saada uus pentu..:D No ehkä mä ensin yritän Börjen kanssa, mitä saadaan aikaan..:) Kyllähän Nellikin on lintumetsällä ollut, mutta onhan se toki ihan erilaista. Koulutuksessa oli kyllä yllättävän monta walesia..:) Mukava oli tutustua taas uusiin ihmisiin! Ja osa porukasta oli tullut kaukaa.. Nyt vaan lisää tottelevaisuuskoulutusta ja dameja viskomaan..:) Suuri kiitos kouluksen järjestäjille ja kouluttajille!!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Sprinkkukeskusteluista hoksasin teidän sivut :) Jos kiinnostaa, Taikamaista ja lättymäistä menoa löytyy osoitteesta www.karvavauva.vuodatus.net :) Metsästyskoulutuksesta juttua hieman myöhemmin. Nyt aletaan treenaamaan et nähdään joskus kokeissakin ;)

    VastaaPoista
  2. Kiva, heti piti kävästä lukemassa! :) Joo meillä alkoi kans heti eilen damin nouto, ihan samoja juttuja mitä se 8 viikkonen pentu teki siinä DVD:llä..:D Tänää ollaa pillitelty ja kans vähä noudettu damia..:) mut toivotaan et metsästyskokees nähää..:D jos kaikki menee niinku elokuvis..:D

    VastaaPoista