Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Usva kävi kylässä

Oon ollu kipeenä lähes koko toukokuun.. Oikeestaan "paranin" tonne Hollannin reissulle, mutta sieltä palatessa jälkitauti iski. Tostai aamuna piti ahdistua terveyskeskukseen kuumeisena ja ääni painuksissa. Poskiontelotulehdushan se siellä ja antibioottikuuri.. Plaah.. Mä niin välttelen ab-kuureja, mutta riittävän huonos kunnos, kun on niin syön mitä vaan jos parantuis. Nyt alkaa olo olla jo hieman parempi. Nelli on edelleen evakossa mun porukoilla, juoksu alkaa olla lopuillaan. Börje taas on ollut lähinnä mun sairaanhoitajana :D Huvittava! Tänään kun aurinko paistoi ja itsellä alkoi pää hajoilla makaamiseen suunnattiin montuille Börjen kans. Veijo heitti damin ja mä lähetin noutoon. Hyvin markkeeras ja ui matkan, mutta se palautus.. Maalla tulee jo käteen, mut vedestä ei.. argh.. Pudotus taas rantaveteen ja puristelu. Tää täytyy nyt ottaa syyniin..

Noh siitä porukoille, missä olin luvannu trimmata Börjen pennun Usvan (Castiog Gotcha). Usva kun saatiin trimmattua piti ottaa tietty perus poseeraukset.

Usva 11kk


Alettiin jutskailla mejästä ja taippareista Elinan kanssa. Hain sorkan ja vanhan veretyssienen ja katsottiin mitä Usva tuumaa. Haisteli kyllä sorkkaa, mutta vähän ihmetyttikin. Aika varovaista. Vähän leikittiin sorkalla, piiloteltiin sitä ym niin johan alko kiinnostaa. Sitä jopa suojeltiin pahalta iskältä :D Usva jopa kantoi sorkkaa suussaan! Jes :)


Tämän jälkeen mentiin metsään ja näytin hieman miten taippareiden hakuosio menee. Usva irtosi vauhdikkaasti, mutta ei mennyt liian kauas. Tämän jälkeen tein laahausjäljen, jonka neiti meni erittäin jälkitarkasti. Selkeästi jäljestysgeenejä tullut Usvaankin :) Itse olin narun päässä, kun halusin nähdä itse miten Usva menee. Erittäin lupaavaa :)

Kokeiltiin vielä riistapukkiin tarttumista, kun sitä Usva ei ole suostunut tekemään. Dameja kantaa ym, mutta riistapukkia ei. Kokeilin leikin varjolla, nostamisia, tarttumisia ym. Melkein, mutta ei oikeen. Sitten otettiin Nelli mukaan. Näytin Nellillä pari "mallisuoritusta" noudosta. Tämän jälkeen heitettiin Usvalle riistapukki, Usva meni pukin luo, mutta ei ottanut suuhun. Sanoin Elinalle, että käske koira pois. Lähetin Nellin noutoon, joka toi pukin mulle käteen. Uudestaan Usva pukille ja sama homma. Ajattelin, että kokeillaan vielä kolmas kerta. Se tuotti tulosta. Usva juoksi suoraa pukille, nappasi sen suuhun ja toi Elinalle käteen :) Lopetettiin tähän kovien kehujen kera :) Edistyskelpoinen pieni eläin :) Tästä on hyvä jatkaa! Tässä kohdassa ei kuvaaja ehtinyt mukaan oman häkeltymisen takia :) Kiva päivä!


Yritäppä ottaa aurinkoa baden badenissa, kun päällä ei pelkästään oo toppatakki vaan myös märkä koira :D


Myös blogin päivittäminen on kohtuu haastavaa, kun erään naama on näppiksen päällä :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti