Neswing walesit

Neswing walesit

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Alfons perheineen kylässä ja muita kuulumisia :)

Mona tuli perjantaina pitkästä aikaa meille. Ollaan viikonloppuna nautittu lumisateesta, vapaasta ja tehty pitkiä metsälenkkejä..

Lumisateessa metsälenkkeilemässä :)

Mona 7,5kk. Kuva Jukka Orrenmaa
Jukka on ollut kettumetsällä nyt monena viikonloppuna, kettuja on jokunen tullut, mutta viime viikonloppuna Jukka sai vähän harvinaisemman saaliin; mäyrän.

Ohooo mikä toi on?
Tänään tosiaan Alfons tuli Vaasasta kylään ja trimmiin.:) Poika oli kovasti kasvanut ja niin komea <3 Energiaa sillä piisasi niinkuin pienessä kylässä ja Mona oli Alfonsin mielestä varsin hurmaava :) Arvasin, että nämä kaksi löytävät toisensa kun ovat liki saman ikäisiä. Alla muutamia kuvia Alfonsista. Harmittaa vaan kun oli jo niin hämärää, että pojasta ei saanut yhtään oikein hyvää kuvaa..:( Salamalla mä en ainakaan osaa ottaa hyviä otoksia... Höh.Mutta kiva oli nähdä Alfonsia, Johannaa, Jussia ja Alfredia! :) Kiitos kun tulitte käymään!

Mona ja Alfons löysi heti saman sävelen :)

Sama kaksikko

Neswing Amazing Offa's Wall "Alfons" 9kk. Kuva J. Blom

Mona alla, Alfons päällä ottamassa osumaa hampaista :)

Alfons
Löysin arkistojen kätköistä vanhan kuvan. Miten niin walesit on vähän läheisriippuvaisia? Olen vessassa pesemässä hampaita ennen nukkumaan menoa ja koko porukka seuraa mun tekemisiä..:D Aatu oli tässä vaiheessa jo lähteyt kotiin..
Vasemmalta Nuca, Alma, Alfons ja Renne :) Niin ja Nelli & Börje tietenkin




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti