Neswing walesit

Neswing walesit

tiistai 11. joulukuuta 2012

6.-9.12.2012 Tre&Hesa vol 1.

Oli niin raskas neljä päivää, ettei heti jaksanut edes blogia päivitellä..:) Torstaina lähdettiin klo 6.30 Maritan ja koirien kanssa kohti "Tampereen" ryhmänäyttelyä (missä Akaalla/Valkeakoskella se näyttely sit lie olikaan).. En ollut omia koiria näyttelyyn ilmottanut, mutta kaksi Maritan kasvatti poitsua olin luvannut esittää.. Molemmat tekivät ensidebyytin näyttelyissä ja siihen nähden molemmat menivät kehässä todella hienosti..:) Olen hurjan tyytyväinen. Tuomarilla vain oli EH päivä.. Tuomarina siis Kirsti Louhi.

Ensimmäisenä junnukehään vein Elonkerjuun Toffifeen, ikää vähän vajaa vuosi. Iso ja kaunis poika. Pakko mainita, että tämä uros oli mun lempipentu tästä pentueesta..:) Monesti mietiin mahtuisiko meille vielä yksi, mutta ehkäpä se järjenhiven voitti.. Komea poika Roopesta on kyllä tullut..:) Tuloksena tällä kertaa JUN EH1. Roope oli iki onnellinen kun tuomari tuli häntä katsomaan..:D Koko koira meinasi kaatua kun häntä niin vei pikku-miestä..:)
Toisena kehään vein Elonkerjuun Nipsun "Osku". Nuortenluokassa olimme, Osku tulee pian 2v. Oskua vähän jännitti enemmän sillä oli ensimmäistä kertaa moisessa tilanteessa, mutta hyvin Oskukin loppujen lopuksi kehässä esiintyi ja seisoi..:) Tyytyväinen olen ja komea uros on Oskusta tullut!! Tuloksena NUO EH1.
Maritalla oli mukana vielä Elonkejuun Dumle JUN EH2, Elonkerjuun Marianne JUN EH2, Don's Vivacity JUN EH1 ja Elonkerjuun Niiskuneiti EH1.


Kun näytelmät oli ohi jatketiin matkaa Lopelle, mentiin Sirpan ja Hannun luokse syömään.. Siellä meitä odotti myös Nappi ja toinen Roope..:) Koirat nauttivat isolla aidatulla takapihalla.. Tästä jatkettiin taas matkaa Läyliäisiin jossa käytiin Börjen kasvattajan luona. Mirka viimeisteli Börjen ja Toivon messaria varten. Tämän jälkeen taas jatkettiin matkaa..:) Nyt mentiin Annen ja Keijon luokse jossa oli tarkoitus asustella seuraavat päivät..:) Siellä meitä sitten oli neljä aikuista ja kuusi walesilaista..:) Oi voi.. Perjantaille Anne oli kehittänyt meille hieman ohjelmaa ja hän oli varannut pariksi tunniksi meille agilityhallin ja kouluttajan sinne! Vau! Nellin kanssa treenailtiin aivan innoissaan.:) Agilty olis niin Nellin laji, mun ei ilmeisesti niinkään ku mokailin koko ajan..:D Ihmeen vaikeaa tuo koiran ohjaaminen esteelle..:) Mutta Nelli kyllä yllätti osaamisellaan..:) Tästä lähdettiin taas "kotiin" huilaamaan ja odottamaan seuraavaa ohjelmaa. Illaksi Anne oli varannut meille ajan koirakylpylästä!!! Niin siis mistä..:D Ei meillä päin tuollaasia oo.. Börje ja Wenla ei osallistunu (Börjellä karvanlähtö ja messari seuraavana päivänä), mutta Mette, Toivo, Wiia ja Nelli sitäkin innokkaammin..:) Koirat siis uiskentelivat uima-altaassa, aluksi ajattelin, että mitähän Nelli tuumaa. No sehän oli aivan onnessa loppujen lopuksi kun hokasi jujun..:) Nelli juoksi altaan ympärillä ja rampilta veteen kun sille heitti lelun. Päivän kovin kingi altaalla oli kyllä Toivo. Voi tsiisös mitä kanuunaloikkia altaan reunalta veteen leluja hakemaan ja se toi kolmea kerralla..:) Börje ja Wenla olivat täksi ajaksi päässeet Keijon kanssa metsälenkille.. Taas "kotiin" huilaamaan ja oottelemaan messaria. Messaritarina seuraavaan kirjoitukseen kun muuten tästä yhdestä tulee romaanin mittainen..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti