Neswing walesit

Neswing walesit

maanantai 19. marraskuuta 2012

Hieman noutotreeniä


Nelli noutaa fasaania
Kaivoin tänään fasaanin pakkasesta ja kävin hieman kokeilemassa Nellin ja Börjen noutoa. Kamerakin oli mukana, mutta ilmeisesti oli vähä liian hämärää ja liike kuvista tuli tosi huonoja..:(. Mä niin vihaan epätarkkoja kuvia.. En tykkää.. Mutta siis mentiin koissujen kans tuohon läheiselle pellolle. Toinen kiinni ja toinen istumaan, kävin piilottamassa/heittämässä fasaanin pusikkoon. Kävelin takaisin koiran viereen ja annoin Hae-käskyn. Molemmat lähtivät kuin tykinsuusta (tietenkin yksi kerrallaan) kohti pusikkoja ja etsivät fasaanin ja nappasivat suuhun ja melkeen toivat mulle..:) Muutamien lisä murahduksien ja kehoituksien kautta sain fasaanin joka kerta itselleni.. Enemmän tai vähemmän tyylikkäästi.. Kröhöm.. Niin joo ja tänä aamuna kun saavuin Härmään ja porukoitten pihaan, päästin normaaliin tapaan koirat irti ja molemmat häärivät pihassa aivan hulluna. Heti tajusin, että nyt on joku elukka majaillut pihassa, eikä mennyt kuin sekunnin murto-osa niin Börje levahutti taivaalle kaksi fasaania ja tietenkin säntäsi perään naapurin pihaan.. Hyvä hyvä.. Nelli oli myöskin samoilla jäljillä ajamassa lintuja ylös, mutta mun kauniista karjaisusta se päätti olla lähtemättä perään.. Ja katseli mun kanssa kun Börje rallitti. Onneksi sekin kyllä pian sai taas korvat ja tuli takaisin. Näin taas kerran hienosti kaikki "opittu" kumottiin.. Enpä oo porukoilla reiluun puoleen vuoteen fasaania nähnyt.. Nyt taas..







Börje noutaa fasaania... 
Nelli noutaa molemmissa kuvissa fasaania.....
 

Pitihän molemmista ottaa vielä poseerauskuvia..:)

Nelli 2vuotta ja 7kk


Börje 14 kk

2 kommenttia:

  1. Tulipa muuten mieleen et meilläkin on fasutreenit olleet melko vähissä, pitäis ehkä kans kaivaa pakastinta ja ottaa vähän treenin kannalta :) Teillä ei ainakaan ole riistan poimimisen kanssa ongelmaa! :) Börje on noissa kuvissa niin komiana et Taika on täällä ihan silmät sydäminä <3

    VastaaPoista
  2. Tarttuminen ei kyl oo ongelma, mut mulle asti tuominen ilman pudotuksia/muuta sekoilua on ongelma..:D Prkl.. Ja ketäs muuta siitä voi syyttää ku itteänsä..:) Silmät sydäminä..:D :D Voi Taikaa <3 :)

    VastaaPoista